2777
2789
خداوند خیر خواه بندهاشون هستن همینطور الان سحتی دارین ایمان داشته باشین روزای عالی زیادی در آینده در ...

هميشه ميكم خدا دوسم نداره وكرنه اينهمه مشكل برا روحم زياده

طولاني نميكم كه خستتون كنم عاشق همسر اولم بوده و هستم ولي اون دوست دخترشو ميخاس و يه روز بهم كفت مي ...

چه سخت و چه همسر اولت نامرد بود 😢

خدایا حالمو خوب کن ، عشقمو بهش شفا بده حقش تومور مغزی نیست ..واسه عشقم دعا کنید😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصع سرتونو درد نيارم فقط از اين شوهرم ارامش ميخاستم همين بهشم كفتم نه خًونه داره نه ماشين نه قيافه هيچي نداره

ولي خيلي مهربون بود

منم كه خسته شده بودم از كارا و رفتاراي خانوادم به اين كفتم باشه و چشمتون روز بد نبينه كه يه ماه بعد از ازدواج فهميدم گير چه گرگي افتادم

هميشه ميكم خدا دوسم نداره وكرنه اينهمه مشكل برا روحم زياده

این حرفو نزنین خداوند تنها دوستدار و خیر خواه بندهاشون هستند شما فقط رابطتون رو با خداوند عالیترکنین تا جواب عالیتر دریافت کنین

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

این حرفو نزنین خداوند تنها دوستدار و خیر خواه بندهاشون هستند شما فقط رابطتون رو با خداوند عالیترکنین ...

چجوري عاليتر كنم؟؟ هيچوقت نخاسته دلم خوش باشه

سرده. بي محبته  انكار من جز زندكيش نيستم همش قهر ميكنه. دروغ ميكه. يكي دوبار شماره دختر ديدم ...

واای ..بنظر من التماس محبت رو نکن چون هی دورتر میشه ازت..یجور بنظر بیا که شاد هستی و بزار خودش هی بیاد طرفت ..نه اینکه شما بری و اون پس بزنه..نزار چیزایی که با تو تجربه نکرده بره با بقیه تجربه کنه

خدایا حالمو خوب کن ، عشقمو بهش شفا بده حقش تومور مغزی نیست ..واسه عشقم دعا کنید😢
نه بابا خواهر مهريه كجا بوده. مهريه ام نداد حتي

خب چرااا کوتاه اومدییییییی؟ اون تو رو نخواست، بعد گزاشتی مفت بره سراغ یکی دیگه؟؟؟؟؟😔😣😣

واای ..بنظر من التماس محبت رو نکن چون هی دورتر میشه ازت..یجور بنظر بیا که شاد هستی و بزار خودش هی بی ...

اكه من نرم طرفش عمرا اون نمياد. الان قهره. هرچي رفتم پيشش بوسش كردم روشو كرد اونور كفت نيا پيش من