2777
2789
عنوان

دخترا کمک لطفا نگذرید بخدا کارم گیره

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 70 پست

با شوهرت صحبت کن بگو دعا آوردن خانواده من چ نفعی داره براشون آخه اگرم دعا پیدا کردی کار کس دیگه ای بوده 

اگر حرف حالیش نشد بشین چرت و پرت خط و عدد بکش روی یه کاغذ بذار گوشه ک پیدا کنه حتما قبلش یکاری کن مادرش خواهرش یا کسی بیاد خونتون پیدا کرد کاغذه رو بچسبون به ننش تا باشه چرند بافی نکنه واست تا عمر داری بگو ببین بعد خوانواده خودت پیدا شد پس من رفت آمد با خانواده ام رو بیشتر میکنم خودت باید فکر کنی ببینی با خانوادت چیکار کنی رفت امدت قطع میکنی یا هر چی🤷😂😂😂

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
شوهرم جدا نمیشههمش اونا دخالت میکننننش همش یادش میده بخدا هشت ماهه نیومدن ففط یه بار اوایل بارداری ه ...

تو دست پیش بگیر بگو لابد خودتون تو این کارایید که به همه شک دارین چون بالاخره کافر همه را به کیش خود پندارد دیگه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم خانوادت رو دعوت کنبعدشم بگو همون قدر که خانواده تو مخصوصا مادرت میان اینجا همون قدرم خانواده م ...

حالم از ننه آشغالش بهم میخوره انقد آزارم داده حاضرم تیکه تیکه اش کنم

با شوهرت صحبت کن بگو دعا آوردن خانواده من چ نفعی داره براشون آخه اگرم دعا پیدا کردی کار کس دیگه ای ب ...

باور نمیکنه

ننش اومده بود خونمونو گشته بود ریخت و پاش کرده بود بعد میگفتن بابات از رو کلید کوچه کپی کرده اون میاد میره

باور نمیکنهننش اومده بود خونمونو گشته بود ریخت و پاش کرده بود بعد میگفتن بابات از رو کلید کوچه کپی ک ...

کار خود ننش بوده الکی ریخت و پاش کرده دعا تقلبی رو داده شوهرت ک خانوادتو دور کنن بعدم شوهرت رو با دعای اصلی مطیع خودش کنه همینکه حرف زنشو قبول نداره یا شستشوی مغزی یا دعای درمیونه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
ننه نفهمش فقط دو دست از کربلا لباس اوورد دیگه میگه من براش گرفتم دیگ هیچی نگرفتطفلک مامانم پنجاه شصت ...

خب ولی تو باز به شوهرت بگو 

بگو از پدر مادرت گوشواره طلا کادو می‌خوام دخالتی تو سیسمونی نداشتن باید کادوی سنگین بدن به بچمون 

مثلا بگو بچمون انقد بی ارزشه که یه طلا نخرن براش 

گیر بده رو مخ شوهرت کار کن 

دختر ناز مامان💖🍼

دقیقا پست فطرتحالم از همشون بهم میخورهچون حاملم الان دیگه شکمم بزرگ شده خم نمیتونم بشمزنیکه اومد در ...

چی میتونم بگم 

واقعا حیوون از مادر شوهرت بهتره 

دختر ناز مامان💖🍼