2777
2789
عنوان

طلسممممم

80 بازدید | 14 پست

یه پسری قبلا خیلی بهم علاقه داشت خیلی ولی من ردش کردم

یه مدت ازش خبر نبود 

الان حس میکنم واقعا وابستش شدم جدیدا هم سر کلش پیدا شده

بنظرتون برام دعا گرفته؟؟؟

تورخدا چیزی میدونید بگید

من اصلا ازین آدم خوشم نیومد ایالات همش دلتنگم میخام ببینمش 

ولی هیچ اطلاعاتی از خودمم بهش ندادم غریبه بود اسم مادرمم نمیدونست

ممکنه کاری کرده باشه برام ؟ 

دوباره تایپیک زدم راهنمایی کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم ازم عکس داشت 😭 من مطمعنم اسم مادرممو نمیدونه فقط به همین دلم خوشه فکر کنم اینکارو نکرده

پیدا کردن اسم مادرت کاری نداره خیلی راحت میتونه از یه آشنا اسم مادرت رو پیدا کنه.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل درآمد سپاهی زمن رها کردم این سرزمین راز مرگ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کارستمدیده پرداختمکسی رانباشد به کس برتری برابر بود مسگر و لشکری پرستش به فرمانم آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین خراجم دهدشاه وچادرنشین زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است به گیتی شکوفایی و دانش است چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن نه با مومیایی کنیدم کفن که هر بند این پیکرم بعد از اینشود جزئی از خاک ایران زمینکه هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین. زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

پیدا کردن اسم مادرت کاری نداره خیلی راحت میتونه از یه آشنا اسم مادرت رو پیدا کنه.

ببین واقعا من مطمعنم هیچ جوره اسم مادرمو نمیتونست پیدا کنه مطمعنم و نمیدونش

ببین واقعا من مطمعنم هیچ جوره اسم مادرمو نمیتونست پیدا کنه مطمعنم و نمیدونش

مدارکت دستش نبوده؟

از آشناهای تو با اون آشنا نبودن؟

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل درآمد سپاهی زمن رها کردم این سرزمین راز مرگ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کارستمدیده پرداختمکسی رانباشد به کس برتری برابر بود مسگر و لشکری پرستش به فرمانم آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین خراجم دهدشاه وچادرنشین زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است به گیتی شکوفایی و دانش است چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن نه با مومیایی کنیدم کفن که هر بند این پیکرم بعد از اینشود جزئی از خاک ایران زمینکه هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین. زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

اخه مگه میشه فقط میگم کاش اینحوری نباشه کاش واقعا بهش علاقه مند شده باشم ولی اینجوری نباشه😭

اگه قبلا باهاش وقت گذروندی برخورد داشتی شاید عاشق شدی 

اگه میبینی به هیچ پسری حسی نداری غیر از اون یعنی سحر شدی 

اگه قبلا باهاش وقت گذروندی برخورد داشتی شاید عاشق شدی اگه میبینی به هیچ پسری حسی نداری غیر از اون یع ...

قبلا پیشنهاد داده بود که رد کردم چون ازش خوشم نمیومد اصلا تو برنامم نبود به این آدم لحظه ای فکر کنم برای همین برام عجیبه 

قبلا پیشنهاد داده بود که رد کردم چون ازش خوشم نمیومد اصلا تو برنامم نبود به این آدم لحظه ای فکر کنم ...

اره عجیبه باید بری تحقیق کنی بعضی ها کارشون اینه بهت میگن سحر شدی یا نه