2777
2789

یکی از بستگان رفته بودن خانوادگی کربلا الان شام دعوت کردن امشب ما رو بعد زنگ زدن عموم ک همه دعوتیم کوچیک و بزرگ بعد اینا وقتی میخواستن برن از خانواده ی ما خداحافظی نکردن فقط به مادر بزرگم زنگ زدن

شما باشید میرید؟ دعوتی امشبِ

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

من می رم زندگی رو سخت نمی گیرم چون روزگار به قدر کافی داره بهم سخت می گیره 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اگه فقط از بزرگترا خدافظی کردن اره

حقیقتا اره فقط به بزرگمون زنگ زدن و میدونید گفتن سلام همه رو برسونید حتی سلام داداش 15سالم مثلا

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

باید ببینید پدرتون چه تصمیمی میگیره

شما که نمیتونید سر خود برید

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
اره چون برا رفتن ک ب همه زنگ نمیزنن

واقعا؟ 

باید ببینید پدرتون چه تصمیمی میگیرهشما که نمیتونید سر خود برید

بابام ک میره ما خانوما نمیدونیم بریم یا نه 

پدرم ازش حضوری خداحافظی کرده بودن دو سه روز قبل دیده بودنش

بابام ک میره ما خانوما نمیدونیم بریم یا نه پدرم ازش حضوری خداحافظی کرده بودن دو سه روز قبل دیده بودن ...

خب وقتی از پدرتون خداحافظی کردن

برید

چون اون نماینده ی شما هست دیگه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
آره که میرم خیلی پیچیده نکنید اون بنده خدا دم رفت یه عالمه فکر و ذکر داشته نمیتونه به تک تکتون زنگ ب ...

من میگم نکنه اونا بگن ما ک خداحافظی نکردیم چطور روشون شد بیان ولی خب دعوت هم کردن دیگ😂😂💔