2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ی نصحیت ازمن بتو اگر دوسش داری ب حرف هیچ احدوناسی گوش نکن چون رشتتم عوض کنی خوشحال نمیشی

دقیقا

خیلیا میگن عوض کن برو ازاد حقوق بخون فلان

ولی من ولقعا دارم علاقمند میشم و تصمیم دارم تااخرش ادامه بدم🥲

آقایی که بهم درخواست میده خواهر و مادرش مورد دارن☺️خانوم خوشگلا اگه درخواست دادین لطفا قبلش تو تاپیک علتشو بگین🩷

راضی هستین؟ اینده شغلی خوبی داره؟ ایا کسی که ریز اندامه و قدرت بدنی نداره میتونه بره این رشته؟

بله  خوب رشته خوبی هست بازار کارش هم خوبه 

بله چرا نشه هرکسی که بخواد و تلاش کنه میتونه

دقیقاخیلیا میگن عوض کن برو ازاد حقوق بخون فلانولی من ولقعا دارم علاقمند میشم و تصمیم دارم تااخرش ادا ...

پس گوشاتو بگیر تا اخرش پیش برو تو رشته خودت موفق شو چ فایده داره بری حقوق بخونی از بی علاقگی ادامش ندی؟

من وایسادم منو نمیشه کشت

مهاجرتش اسونه؟ تحصیلی یا کاری؟ میشه بورسیه گرفت؟

بورسیه میشه

ولی از سن من گذشته ولی اگه زبان همون کشور بلد باشی دانشگاهش رایگان

وزن اولیه ۶۶😭وزن الان ۶۵.۲۰۰😊 وزن هدف ۶۰ 😍 قد ۱۶۶🥹 من میتوانم اراده کنم🥰 به نظرت ۶ کیلو کم کردن کار راحتیه؟🥰 تاریخ شروع ۱۴۰۵/۶/۲۵

صدرصد چون درختیه ک دیر ب ثمر میشینه ولی خوب من توپزشکی خدارو دیدم علم و قدرتش رو

من واقعا تو انتخاب مسیر و شغل به مشکل خوردم کم سنم نیستم ۲۲ سالمه همه میگن یه چیزی برو علاقه کم کم بوجود میاد

existing is exhausting

من واقعا تو انتخاب مسیر و شغل به مشکل خوردم کم سنم نیستم ۲۲ سالمه همه میگن یه چیزی برو علاقه کم کم ب ...

کتاب بیشتر بخون مشکل اینه خودتو نمیشناسی بیشتر فکر کن

الان کنکوری؟

من وایسادم منو نمیشه کشت

کتاب بیشتر بخون مشکل اینه خودتو نمیشناسی بیشتر فکر کنالان کنکوری؟

خیلی فکر کردم واقعا مدتهاست دارم تحقیق میکنم کتابم میخونم اره درگیر کنکورم، رشته مترجمی زبان رفتم دو ترم ولی انصراف دادم 

existing is exhausting