2777
2789

من سه روز قبل از موعد پریودم یهو یه خون شفاف دیدم رو لباس زیرم.فکر کردم پریود شدم.ولی مقدارش خیلی کم بود منم به خیال اینکه پریود شدم موکت شستم😐😐😐بعد از دو سه روز که دیدم لکه هام کم شد و بند اومد مشکوک شدم ولی بازم دوروز صبر کردم از موعد پریودم گذشت دیگه بیبی چک نذاشتم و مستقیم رفتم آزمایشگاه که باردار بودم😄

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو روز بعد اینکه آزمایشمم مثبت شد یه لکه قهوه ای دیدم که با دکترم صحبت کردم گفت نترس لکه لانه گزینیه و بعد از اون دیگه خداروشکر لکه ندیدم😊

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

نازگل جان من روز ١٨ سيكل رو لباس زير لك ديدم ديگه نديدم تا ديشب كه ٢١ سيكلم بود شروع كردم به لك ديدن و تا امروز ادامه داشته هنوز 

نميدونم يعني پريود شدم ١٠ روز زودتر؟؟

یه روز خوب نمیاد روز خوب را باید ساخت
نازگل جان من روز ١٨ سيكل رو لباس زير لك ديدم ديگه نديدم تا ديشب كه ٢١ سيكلم بود شروع كردم به لك ديدن ...

خیلی زوده عزیزم برای لکه لانه گزینی.لکه لانه گزینی معمولا دو سه روز قبل پریود دیده میشه.انشالله که بارداری ولی اگه تکرار شد حتما با دکترت مشورت کن

ممول جان فک کنم منم دارم پری میشم دل درد دارم و ترشحاتم پررنگ شده

نه عزيزم ان شااله كه نميشي و فردا ميري آز ميدي و با خير خوب مياي

یه روز خوب نمیاد روز خوب را باید ساخت