2777
2789
با طب شیمیایی درمان نمیشی. یعنی درمانی براش ندارن. برو سراغ طب اسلامی یا سنتی.

سلام دوست عزیز, اتفاقا با مصرف مکمل خوب  در کنار درک درست اطرافیان مثل بالانس بلند که حاوی مولتی ویتامین مینرال همراه 7 ترکیب گیاهی موثر برای کاهش گرگرفتگی ، تعریق، مشکلات خلق و خو است و مانند مکل های حاوی سویا تداخل و مهار جذب آهن ندارد و خطری در افزایش سرطان سینه و تخمدان ندارد حتی به عنوان مولتی ویتامین مینرال هم روزانه یک کپسول عالیست . 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام دوست عزیز, اتفاقا با مصرف مکمل خوب در کنار درک درست اطرافیان مثل بالانس بلند که حاوی مولتی ویت ...

متوجه نشدم جانم

اینا قراره جلوی یائسگی زودرسو بگیره؟ اونم توی 18 سالگی؟ 

ببین چه بخوای قبول کنی چه نخوای طب شیمیایی درمان نداره. یا طرفو تا آخر عمر می‌بندن به دارو یا کلا عضوی که بیماره حذف می‌کنن. 

متوجه نشدم جانماینا قراره جلوی یائسگی زودرسو بگیره؟ اونم توی 18 سالگی؟ ببین چه بخوای قبول کنی چه نخو ...

نه عزیزم برای خانومی که بالای 45 سال هست این مکمل بالانس بلند موثره و برای افرادیکه در سنین باروری هستند ( زیر 45 سال ) مکمل فرتیل اید زنان عالیست که علاوه برمولتی ویتامین مینرال عالی دارای گیاهان ویتکی و شکوفه شبدر قرمز است که در تنظیم سیکل قاعدگی و تعادل هورمونی عالیست. البته آنتی اکسیدان عصاره هسته انگور این مکمل آمریکایی بسیار برای خانم هم مفید است . این مکمل بسیار شناخته شده در بین پزشکان زنان هست . 

نه عزیزم برای خانومی که بالای 45 سال هست این مکمل بالانس بلند موثره و برای افرادیکه در سنین باروری ه ...

اسی 18 سالشه جانم

خیلی راه داره تا 45 سال

کل این سالها رو باید از اینایی که گفتی بخوره؟ 

خب همون حرف خودم. آدم توی طب شیمیایی فقط مشتری شرکت‌های داروسازی میشه.