2777
2789
عنوان

كيا ميدونن؟

119 بازدید | 11 پست
كلمه gojira رو شنيدين ؟ 

اگه شنيدين jira از كدوم حيوان مياد يعني jira چه حيوونيه ؟ 
سوال مسابقه بود 
هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 

از گوگل همیشه درصحنه کمک بگیر

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم یه نرم افزاره

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
اسم یه نرم افزاره

اعع؟ 

معني داره؟

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
اعع؟  معني داره؟

برنامه ای کاربردی در زمینه ی هدایت یا و یا هماهنگ سازی فعالیت های یک تیم تولید نرم‌افزار است. این نرم‌افزار جامع برای انجام تمامی امور کنترل پروژه، توسعه نرم‌افزار، ثبت زمان کاری تیم نرم‌افزاری یا اختصاص بودجه در پروژه های نرم افزاری کاربرد دارد. جیرا با هزاران ابزار و ویژگی خاص، یک نرم افزار فوق العاده کاربردی و حرفه‌ای برای انجام امور کنترل پروژه به سبک Agile، توسعه نرم‌افزاری و بسیاری کاربرد‌های گوناگون از این دسته می‌باشد.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
عزیزم اسم یه بانده موسیقی هست

مرسي عزيزم