2777
2789
عنوان

یی بی چک و بتا

44 بازدید | 4 پست

امروز ۲۴ روز هست ک امپول اچ سی جی زدم و ۳ روز پیش بی بی چک زدم هاله انداخت و رفتم ازمایش ازمایشم زیر ۱ بود و منفی بود و همش ترشحات آبکی دارم ک ببخشید هر دفعه شورتم کلا خیس میشه و مایل ب زرد هستن و خبری از پریودی نیشت و گاهی کلیه سمت چپم و تخمدانام درد میگیرن و حالت تهوع دارم کسی بوده اینجور شده باشه و باردار باشه لطفا جواب بدین بهم یا خطری نیست ک تهدید کنه؟

۲۴روز بیببچک گذشته و منفیه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

۲۴روز خیلی زیاده اگه تخمک داشتی و با آمپول ازاد شده باشه باید دیگه تا الان پریود میشدی

بنظرم یه سونو بده شاید تخمکت آزاد نشده

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

خب پس منفیه یه از بده ولی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید