2789
من مامایی ازاد قبول شدم ورودی بهمن ولی بازم میخوام کنکور بدم امسال

ثبت نام می کنی 

انصراف نده 

مامایی آزاد هم خوبخ

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
موفق باشی عزیزم . میدونستی رشته پردرامدیه؟ البته اینجا نه ها ... اونور ...

مرسی گلم.😍

این جا هم خیلی پردرآمده.ولی اونور خب مسلما شرایط بهتره.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط زیر گروه پزشکی دیگه هیچ

دین و زندگی گاج نقره ای و زیپ عالن.

برای ادبیات من کاتب های دکتر سبطی رو خوندم.

عربی راه اندیشه

زبان هم فقط کلمات رو خوندم و ریدینگ کار کردم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
دولتی قبول شدی؟ مدرسه ات چی بود  عادی

بله عزیزم.سراسری میخونم.

مدرسه ام عادی بود.ولی کلاس کنکور رفتم و یک سال پشت کنکور موندم.

بله عزیزم.سراسری میخونم. مدرسه ام عادی بود.ولی کلاس کنکور رفتم و یک سال پشت کنکور موندم.

👏👏👏👏👏

موفق باشی 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
👏👏👏👏👏 موفق باشی 

مرسی گلم.شما هم همینطور.

استارتر حتما ساعت مطالعه ات رو یادداشت کن.

اینجوری تشویق میشی بیشتر درس بخونی.

سعی کن مطابق برنامه قلمچی پیش بری‌

اینطوری به جمع بندی ها میرسی

من دندان دولتی می‌خونم البته شهرستان.ترم ۵ هستم.تو یکی از موسسات شهر خودمون هم مشاوره آزمونم. ببین  حتما دفتر برنامه‌ریزی گاج یا قلم‌چی رو بخر.من خودم گاج رو بیشتر توصیه می‌کنم. کامل‌تر و جذاب‌تره.اگه آزمون میدی که برنامه دو هفته یکبارت و مشخصه.اگه هم نمیدی بودجه بندی یکی از آزمون‌ها رو دانلود کن.طبق اون شروع کن به درس خوندن.فکر کن که این درس‌ها رو قراره آزمون بدی و باید بخونی.

من که جز عشق تو چیزی نخواستم...

برای ریاضی اگه پایه‌ی درسیت ضعیفه از درسنامه‌ی مهر و ماه استفاده کن و مفاهیم رو اساسی یاد بگیر و بعد تست زیاد کار کن.رمز موفقیت توی ریاضی و فیزیک تست‌های مختلف و تیپ‌های متفاوت سوال حل کردنه.حتی ممکنه اوایل خیلی هم اشتباه بزنی اما دستت میاد کم کم.

من خودم سومین کنکورم قبول شدم.اینقدر سال سوم نا امید بودم که تا آذر  هیچی نخوندم. سر آزمون‌ها فقط حاضری می‌زدم.از اوایل آذر جدی شروع کردم به درس خوندن. تو هم با یه برنامه‌ریزی درست بهترین رتبه رو می‌تونی بیاری.پس اصلا به رتبه سال قبلت اهمیت نده و اجازه نده بهت انرژی منفی بده

منم امسال کنکور دارم ینی در واقع پشت کنکورم 

پارسال رشته ای رو ک میخواستم نیاوردم ب امید اون گذاشتم ک امسال قبول شم اما اصلا انگیزه ندارم واسه درس خوندن...آزمونم نمیرم 

کلا هر روز غصه میخورم

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم