بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دندان دولتی میخونم البته شهرستان.ترم ۵ هستم.تو یکی از موسسات شهر خودمون هم مشاوره آزمونم. ببین حتما دفتر برنامهریزی گاج یا قلمچی رو بخر.من خودم گاج رو بیشتر توصیه میکنم. کاملتر و جذابتره.اگه آزمون میدی که برنامه دو هفته یکبارت و مشخصه.اگه هم نمیدی بودجه بندی یکی از آزمونها رو دانلود کن.طبق اون شروع کن به درس خوندن.فکر کن که این درسها رو قراره آزمون بدی و باید بخونی.
برای ریاضی اگه پایهی درسیت ضعیفه از درسنامهی مهر و ماه استفاده کن و مفاهیم رو اساسی یاد بگیر و بعد تست زیاد کار کن.رمز موفقیت توی ریاضی و فیزیک تستهای مختلف و تیپهای متفاوت سوال حل کردنه.حتی ممکنه اوایل خیلی هم اشتباه بزنی اما دستت میاد کم کم.
من خودم سومین کنکورم قبول شدم.اینقدر سال سوم نا امید بودم که تا آذر هیچی نخوندم. سر آزمونها فقط حاضری میزدم.از اوایل آذر جدی شروع کردم به درس خوندن. تو هم با یه برنامهریزی درست بهترین رتبه رو میتونی بیاری.پس اصلا به رتبه سال قبلت اهمیت نده و اجازه نده بهت انرژی منفی بده