2777
2789

چیشد ک به این حال افتادم

لعنت به اون شبی ک دیدمش

کاش میمردم نمیدیدمش

چی میشه ک ادم انقد احمق میشه این عشق چیه واقعا

این همونی بود ک میگفت خیلی عاشقتم میگفت خیلی دوست دارم زندگیمو با تو میخوام به هم صدتا قول داده بود مثلا قرار بود با خانوادم حرف بزنه من احمق پای همین حرفاش اعتماد کردم گذاشتم بهم  نزدیک بشه

حس میکنم لجنم حس میکنم کثیفم از خودم و بدنم بدم میاد

یه شبه دنیا رو سرم خراب شد

...

الان اذیت میشی ولی بش پیام نده و بلاکش کن

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رابطه هم داشتین؟

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

دل بستن به این موجودات سنگ دل اشتباه محضه اما خب خودت و جمع کن و به دید یه قربانی به خودت نگاه نکن همون قدر که اون تو رابطه عشق و حال کرده تو هم کردی پس بیخیال 

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔

عزیزم از پسرای ایرانی چه انتظاری داری؟؟؟ اکثرا همینن خیلی رفتارش عادیه کاملا ایرانی طور

واقعا دیگ داره عادی میشه ک تموم پسرا 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹