2777
2789
عنوان

88 بازدید | 3 پست

سلام.

من از زمانی که یادم هست و از سنین نوجوانیم همیشه به دختر بودن خودم احساس بدی داشتم و هیچ وقت یادم نیست از کجا شروع شد 

و این احساس رو تا الان هم دارم ولی الان علاوه بر احساسات منفی نسبت به دختر بودنم به مردها هم به شدت احساس بدی دارم.حتی مردهای اطراف خودم .میدونم نمیشه گفت همه ی مردها مثل همن ولی اینو باید قبول کنیم وقتی عرف جامعه و قوانین برای یک دسته از ادم ها باشه اون گروه از ادم ها خودآگاه یا ناخودآگاه به دسته ای که حق کمتری دارند ظلم می کنند.من اینو بارها تو محیط بیرون،محل تحصیلم و خیلی جاهای دیگه به وفور دیدم .

این احساساتی که به مردها و خودم دارم منو خیلی اذیت می کنه به خصوص خشمی که نسبت به مردها دارم.الان کم کم اطرافیانم از من توقع دارند ازدواج کنم و آشنا بشم با مردها ولی به خاطر همین مسائل من تمایلی ندارم هر چند دوست دارم عشق تجربه کنم و نه به این صورت و با این جامعه و مردهایی که داریم

با این احساسات میشه چیکار کرد؟این افکار و احساسات روزانه فکر منو درگیر می کنن.

من از روز اول دانشگاه با یکی از پسرهای همکلاسیمون بحثم شد و مدتی با هم لجبازی می کردیم و جنگ داشتیم ولی از یه وقتی متوجه شدم پنهانی منو نگاه میکنه و زیر نظر داره و بعدش که نگاهش می کنم میبینم سریع روشو اونور میکنه . حتی یه بار هم که داشت از کنارم رد می شد بهم تنه زد . سر کلاس هم چند بار پیش اومده که به بهونه استاد برگشته و خواسته که منو نگاه کنه . یه بار هم استاد ازم درس پرسید و بالافاصله برگشت و نگاهم کرد به نظرتون این الان دنبال آتو گرفتن یا نفرته یا علاقه مند شده ؟ چند روز پیش هم دوستم بهم گفت که از پشت داره به من که جلوش بودم نگاه می کرده.به خاطر این می پرسم که چون من چند بار ضایعش کردم و یه روز از طرف همکلاسی هامون برای دوستم پیام اومده که این از دستتون عصبانیه و دنبال آتو گرفتنه و فکر میکنه مسخره ش می کنید حالا راست و دروغشو نمیدونم و الان شک کردم به رفتارهاش.  ممنون میشم هر کی هر نظری دارد بگه . چون واقعا رفته رو مخم.  میخوام بدونم که هدفش بیشتر چی می تونه باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.