2777
2789
عنوان

بیاید لطفاً 😭

539 بازدید | 82 پست

نمیتونم دیگه دربارش تاپیک نزنم 

من چند ساله پیش یه سرنگ آلوده تو پارک رفت تو پام 

خیلی میترسم ایدز گرفته باشم

جرأت دارم آزمایش بدم 😭

ولی مجبورم چون دارم دیوانه میشم دیگه

هزینه ش بالاس؟!

کسی تجربه ای دارع؟؟؟

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این همه سال به خودت عذاب دادی برای چیزی ک معلوم نیست؟

خب سنم کم بود اونموقع ولی الان باز چند روز پیش یه مقاله خوندم این خوره افتادع ب جونم

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

سوزن رفت تو پات اتفاقی.؟

کفشم جلو باز بود تو چمنا راه میرفتم حس کردم یه چی رفتم تو پام 😭

کفشم جلو باز بود تو چمنا راه میرفتم حس کردم یه چی رفتم تو پام 😭

نترس برو ازمایش بده پولش هر چقدم باشه میارزه به سلامتیت

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
نترس برو ازمایش بده پولش هر چقدم باشه میارزه به سلامتیت

از نتیجه ش میترسم خیلی

نترس ایشالا که منفیه

دعا کنید برام، شاید فردا برم 

اگه چندسال پیش سرنگ الوده رفته بود تو پات الان باید مرده باشی

ولی زنده ای خداروشکر

پس ایدرز نداری

میشه الان که دیدی دعا کنی بزودی ازدواج کنم ازدواجی که خوشبختم کنه   خیلی نیاز دارم به دعات لطفا❤ ۱۱ اسفند ۱۴۰۳