2777
2789
عنوان

پودر یخ

| مشاهده متن کامل بحث + 9896 بازدید | 37 پست
شما امتحان کردی؟نمیسوزونه؟؟قیمتش چقدره

امتحان نکردم ولی نسبت به دکلره ضعیفتره۰ همون پودر دکلره رو هم میتونی با اکسیدان یک بزاری صبر کنی تا به پایه دلخواهت بره۰ معمولن ریشه بیست دیقه ای کاملن روشن میشه۰ شما شاید قبلن رنگ تیره گذاشتی 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
صبر کردی به پایه بره ??? باید صبر کنی تا خوب باز کنه در حین کار هم مقاومتشو چک کنی۰ قبلن رنگ مشکی یا ...

اره همه رو میکنم..خودم دوره رنگ و مش رفتم ولی اصلا نمیرسه به مایه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوست داشتی یه عکس بزار از ریشه موت

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
امتحان نکردم ولی نسبت به دکلره ضعیفتره۰ همون پودر دکلره رو هم میتونی با اکسیدان یک بزاری صبر کنی تا ...

نه یکساله همش روشن میزارم ولی ریشه هام اونجوری میشه😥

پودر دکلره ساری خیلی خوب باز میکنه خوهار شوهرم گذاشت سریع باز کرد 

ولی من یه دکلره دیگه گذاشته بودم چون موهام زیاده خیلی دیر باز کرد 

میتونی تو چن مرحله بزاری تا موهاتم نپوسه با اکسیدان ۳هم بزاری زود باز میکنه ولی سوزشش بیشتره

دل تنگ یک درد دلم..یک حرف ساده..چیزی که پایانش پشیمانی نباشد...
پودر یخ رو تایید میکنین؟؟از قیمتش خبر دارین؟

قیمتشو نمیدونم۰ فقط مواظب باش تقلبی نندازن بهت

تفاوتی با ساقه نداره که۰ ببین چون کف سر سفیده باعث میشه رنگت نارنجی به نظر بیاد۰ رنگت تیره چرا میخوای دکلره کنی۰ بجاش یه شماره تیره ترشو با اکسیدان یک و واریاسیون دودی یه بند انگشت قاطی کن بزار ۰ دکلره واقعن پدر مورو در میاره۰ یه نکته دیگه اینکه فک کنم شما تو رنگ کردن ریشه وساقه رو با هم زدی۰ اول یک سانت مونده به ریشه رنگ کن بعد که کمی باز کرد روی ریشه ها بزن

2790
2778
2791
2779
2792