2777
2789
عنوان

دختر و پسر

87 بازدید | 10 پست

آقا یه سوال

چرا میگن گذشته دختر مهمه

و آینده پسر

یعنی پسری که گذشتش خراب بوده میخاد تو آینده فرشته بشه؟

یا برعکس دختری که گذشتش خوب باشع نمیتونه تو آینده بد باشع؟

پس چرا انقدر گذشته پسره رو شخم نمیزنن

منظورم اینه چرا پسر اگه گذشتشم بد بوده میگن عیبی نداره پسره

تو آینده هر کاریم خاس بکنه مهم نیس چون پسره

خیانت کنه هر کاری کنه عیبی نداره دختر چشاشو ببنده هیچی نگع چون اون پسره ؟😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دریوری هارو مردا مد کردن بلور نکن گذشته اتفاق افتاده و تموم شده باهاش میتونن گهتو بخورن ولی آینده هیچی معلوم نیس که اینقدر مردا میگن آینده مردا مهمه اومدیمو دیدیم عمر گذشت ایندش گهی نشد ولی تو و گذشتت رو اون کنده کاری کرده این حرفا فقط برا ایه که مردا بیشتر گ.ه زنارو بخورن

این دریوری هارو مردا مد کردن بلور نکن گذشته اتفاق افتاده و تموم شده باهاش میتونن گهتو بخورن ولی آیند ...

گذشته پسر مهم ترین چیزشه ✅

چرا بزاریم اونا هر غلطی خاستن بکنن چون پسرن

اونوق ما چرا کاری ک نکنیم

منظورم اینه چرا پسر اگه گذشتشم بد بوده میگن عیبی نداره پسرهتو آینده هر کاریم خاس بکنه مهم نیس چون پس ...

نه کی گفته اینطوریه هر دو مثل هم به یه اندازه کاراشون زشت و قبیحه

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

من بشخصه تو کتم نمیره پسرا هر کاری کنن و ما‌ نکنیم ب جرم دختر بودنقانون برابری

همینطوریه تو کجا دیدی کاری به پسر ندارن 

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

همه جا

نه اصلا