2777
2789
عنوان

بارداری

52 بازدید | 6 پست

بچه ها من ازروی لباس رابطه داشتم من دوتا شلوار پام بوده اونم شلوارداشته اما پریودم بعد رابطه خیلی عقب افتاده تست بارداریم دادم منفی بوده ولی دوهفته بعد رابطه تست دادم ممکنه چون روزای اول خودشو نشون نداده باشه؟من هنوز پریود نشدم ی راهی بگید پریودشم🥺🥺

اسی گرفتی مارو؟بارداری بادوتاشلوار؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پس چرابعد رابطه اینقدر پریودم دیرشده من ب لباس زیرم دشت زدم وخودم یعنی واس اون نیس؟

نه احتمالااسترس داری ازاونه دستت مگه کثیف بودخودتودس زدی؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

ا ر ه دستم خیس شده بود ولی وقتی دست زدم خشک بوددستم

احتمالش خیییلی کم ونزدیک صفره نگران نباش میشی