ماهسونگ مدیر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4963 عنوان معجزه❤️ | مشاهده متن کامل بحث + 2212 بازدید | 22 پست بیاید بگم بهتون❤️ التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا.... 1403/09/28 | 22:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترناراحت عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 19448 خونه خریدم بچم دارو اشتباهی خورده بود ممکن بود بمیره😭کار شوهرم که یکدفعه حقوقش زیاد شد عزیزم خوشحال شدم ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
ماهسونگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4963 واقعا!!؟خیر ببینین انشالله همیشه حاجت روا باشینالتماس دعای زیاد ممنون عزیزم یک مدت بخون بعدش معجزه ببینی دیگه ولش نمیکنی التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
ماهسونگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4963 من خوندم نتیجه نگرفتم عزمزمه چقدر خوندی و چطوری؟ التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
ماهسونگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4963 عزیزم خوشحال شدم ممنون عزیزم الهی به تمام آرزوهای قشنگت برسی التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
leahahah عضویت: 1400/07/02 تعداد پست: 2382 گاهی روزی ده بندشو گاهی هم کامل خوندم یه حاجت دارم کاری نشد که براش نکرده باشم چند ساله درگیرشم البته دوباره میخوام اونو با نماز استغفار بخونم شاید بخشیده نشدم تا گره های زندگیم باز بشه نمیدونم
ماهسونگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4963 گاهی روزی ده بندشو گاهی هم کامل خوندم یه حاجت دارم کاری نشد که براش نکرده باشم چند ساله ... عزمزمه اولش بگم یه عهدی با خدا ببند وحتما حتما به عهده عمل کن اینکه گاهی بخونم گاهی نه خیر یکسال هر شب کامل بخون دلت شکست گریه کن مطمعن باش حاجت روا میشی نشدی منو فحش بده!فقط حاجتت شرعی باشه ها التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
فلورین عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 3945 خانما دعای هفتاد بندی استغفار حضرت علی بخونید یکساله صد درصد حاجت روا میشید چون این استغفار تمام گنا ... سلام عزیزممن تاپیک حاجت محالتون رو دیدم و خوندم.خواستم ببینم منم دقیقا برلی همین نیت بخونم؟توروخدا خیییییلی دعام کنین دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟ امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
ماهسونگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4963 سلام عزیزممن تاپیک حاجت محالتون رو دیدم و خوندم.خواستم ببینم منم دقیقا برلی همین نیت بخونم؟توروخدا خ ... نه برای هر حاجتی عزیزم التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....