2777
2789
عنوان

اینستا نداشتن

122 بازدید | 19 پست

من اینستام پاک کردم یه پیج دارم فقط باهاش میرم اکسپلور ولی ب بقیه میگم اینستا ندارم بقیه قیافشون چپ میکنن خیبی ضایعس؟ حتی بخاطر این موضوع وارد رابطه نشدم چون طرف دو تا پیج پی وی داشت و یددنه کاری پابلیک منم بنظرم یجوری اومد حس کردم بعدا  مشکل میخوریم نظرتون چیه

خو حتما فهمیدن اینستا داری و نمیگی قیافه شون اونجوری میکنن 

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه پیجه ن عکس داره ن فالورر ن فالویینگ با ایملمم ساختم

گفتم‌ شاید از قسمت پیشنهادات فهمیدن

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

من همونم ندارم

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

سلام

خوب كاري كردي نداري

منم جديداً ميبينم همه دارن از اين شبكه اجتماعي پوچ ميان بيرون

حتي كساني هم كه خارج از كشور زندگي ميكنند ميگن همه جا صحبت از معايب اينستا هست

كار خوبي كردي🤌🏻

منم همین مشکلو دارم  بخاطر اینکه هیچ کسیو دوست واقعی خودم نمیبینم و به کسی اعتماد ندارم و دوستای زیادی هم ندارم و دشمن زیاد دارم 

از طرف دیگه مشکلم اینه که با اینکه چهره خوبی دارم اما حوصله عکس گرفتن از خودمو ندارم و اصلا به خودم نمیرسم و جایی نمیرم و سالی یه عکسم از خودم نمیگیرم طوری که اصلا یادم رفته از خودم چجوری عکس بگیرم 

گوشیم پر از اسکرین شات و عکسای چرته و عکس از جزوه و کارامه همین 

راستش اعتماد به نفسم بخاطر اتفاقای بد که برام افتاد داغونه و نرمال نیست که یه دختر جوون الان اصلا اینستا نداشته باشه ... 

تو رابطه هم نیستم 

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

الانم فقط مثل شما یه پیج فیک دارم که با دیدن زندگی بقیه روز به روز مریض تر افسرده تر میشم

خدا باعث و بانیشو لعنت کنه من پر از ذوق زندگی بودم 

اون سالا که تازه اینستا مد شد من پیج خودمو داشتم و زندگیم چقدر قشنگ بود روزی 20 تا بیشتر از خودم عکس میگرفتم و ...

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

دقیقا منم بخاطر همیناست ک ندارم

من 22 سالمه وقتی 14 15 سالم بود حالم خوب و ... واقعا زندگی میکردم راستش به حرف اینایی که میگن مجازی چرته واینا گوش نکن اگه تو این زمونه مجازی نداشته باشی اصلا انگار زندگیت کامل نیست من اون موقع ها شاد بودم کاش اون موقع میمردم و کارم به اینجا نمیرسید که دشمن شاد بشم

چقد منی 😢

اگه الان اینستا نداشته باشی حنی نمیتونی وارد رابطه بشی مردم فک میکنن ما مشکل داریم 

با یه پسره اشنا شدم به دوست مشترکمون گفت  چرا دختره پیج نداره چرا رو پروفایلش عکس نمیزاره 

اگه الان اینستا نداشته باشی حنی نمیتونی وارد رابطه بشی مردم فک میکنن ما مشکل داریم با یه پسره اشنا ش ...

وای اره منم سر همین چیزا طرفو سرگردون کردم پیجشو دیدم پی وی بود دوستاش فک کنم فالو داره من ینفرم ندارم ترسیدم ضایع بشم چند سال پیش یه پسره بهم گفت اینستا مثل شناسنامته 

خب ۱۵ سالگی خیلی فرق داره با ۲۲ سالگی طبیعیه

میدونم عزیزم منظورم اینه من اون موقع شاد بودم به همه چیزم میرسیدم مجازیمو داشتم تو زندگی واقعیم حالم خوب بود مدام از خودم عکس میگرفتم الان هیچی ندارم 

چند سالته ؟