2777
2789
عنوان

عازم کربلا

87 بازدید | 18 پست

خانومای گل من سوم به امیدخدادارم میرم کربلا،،شنبه ۲۴پریودشدم درحدلک وامروز شدید شد،،نمیدونم تاسوم پاک میشم یانه،،به دکترم زنگ زدم گفت جستیران بخور ولی خب میترسم چون عوارض داره

شمااگر تجربه برای قطع پریودی دارید لطفا بهم بگید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پریودت چند روزست،فکر کنم تا اون موقع تموم شه

روح و روانم اسیب دید تو نی نی سایت و اینستا ،حتی الامکان کم میام ،اگه اومدم سعی میکنم رد بشم از این حجم از بلاهت😓. خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

مشخص نمیکنه،۸،۹

تموم میشه تا اون موقع

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

چون پریود معمولا بیشتر از ده روز طول نمیکشه،شمام کفتین 24ام شروع شده ،تا سوم تموم میشه فکر کنم

روح و روانم اسیب دید تو نی نی سایت و اینستا ،حتی الامکان کم میام ،اگه اومدم سعی میکنم رد بشم از این حجم از بلاهت😓. خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

خداکنه🥺🥺

پریود همیشه همینه

یا برنامه ات رو بهم میزنه

یا استرس میده که 

نکنه این ماه دیر تر یا زودتر بشم 

نکنه اون موقع که باید تموم بشه تموم نشه

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...