2777
2789
عنوان

ازدواج و زندگی

83 بازدید | 13 پست

دوستان امروزه ۹۹ درصد دختر پسر ها تو رابطه هستند و همه هم به هم وفادار یعنی اکثرا مثلا الان نزدیکامون ۱۷/۱۹/۲۰ ساله شونه همه تو رابطه هستند و همه هم به هم وفادار

منم که دوست پسر ندارم خیلی هم دوست دارم یک رابطه ی خوب داشته باشم ولی رل خوب گیر نمیاد ک

پس من اصلا چجوری ازدواج کنم وقتی همه تو رابطه اند و بهم وفادارند؟؟؟🥲☹️☹️

البته اینکه وفادارند خیلی خوبه نمیگم هر روز با یکی باشند ولی الان ک همه رل دارند و همیشگی هستند پس تعداد محدود کسایی ک رل ندارند چی با کی ازدواج کنند

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بر عکس گفتی اتفاقا آدم وفادار پیدا نمیشه این روزا

پس اخه همه دوروبریاهامون استوری وفاداری میزارند و رابطشون رو علنی کردند اگه همیشگی نیستند پس چرا علنی می‌کنند

البته خوبه وفاداری

پس اخه همه دوروبریاهامون استوری وفاداری میزارند و رابطشون رو علنی کردند اگه همیشگی نیستند پس چرا علن ...

حالا که استوری میزارن دلیل نمیشه وفادار و همیشگی باشن 

پس این همه زوجی که بعد از ده بیست سال زندگی مشترک طلاق می‌گیرن چی ؟؟ 

البته ایشالا که حرف شما درست باشه اما طبق چیزی که از جامعه و افراد دیدم آدم وفادار و موندنی و همیشگی کم هست

واقعا؟؟

اره واقعا تو با دیدن استوری 2،3 نفر نگو اینجوری روابط های الان خیلیاشون سالم نیست وفاداری حرفه فقط خیانت زیاد شده بیشتر پسرا چون شرایط ازدواج ندارن الکی قولشو میدن بعد اینکه کارشونو انجام دادن میزنن زیر حرفشون سادع نباش یکم واقع بین باش تک توک رابطه ها خوبه و میشه گفت همو دوس دارن بقیش الکیه یا به خاطر رابطست یا پول