2777
2789
عنوان

با شروهرم دعوا کردم حالم بده

255 بازدید | 19 پست

دیشب مامانش یه تیکه ی کلفت به من انداخت منم اینجور موقع ها لال میشم،بعد به همسرم گفتم مامانت چرا اینجوریه و فلان و بهمان  بعد هی میگه بیخیال باش اهمیت نده،اخههههههه لامصب منتظر بودم تو بگی بیخیال باش تا من بیخیال باشم،من خیلیییییی فکر و خیالم زیاده و اصلا نمیتونم بیخیال باشم ،انقد امروز پوست لبمو کندم که یه دستمال کاغذیو کلا خونی کردم،چندین بار تا الان بهش گفتم بخاطر فکر و خیالم بریم پیش روانپزشک می‌خوام دارو مصرف کنم ولی همش میگه نه عوارض داره و فلان و بهمان،نمیدونم واقعا چیکار کنم الان از دیشب باهم حرف نزدیم،وقتی هم از خونه رفت بیرون توی پیام هرچی از دهنم درومد بهش گفتم(ازت متنفرم،بیشعورِ بی شخصیت،حالم ازت به هم میخوره و....)

همون خط اول میگم

خودت جواب بده و مثل بچه ها نرو دنبال بزرگترت

اینجوری جلوی چشم شوهرت یه غرغروی ایراد گیر به نظر میای

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

همون خط اول میگمخودت جواب بده و مثل بچه ها نرو دنبال بزرگترتاینجوری جلوی چشم شوهرت یه غرغروی ایراد گ ...

اره می‌دونم😓ولی همون لحظه انقد تپش قلب میگیرم که نمیتونم جواب بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئن باش اینطوری زندگیتو از دست میدی 

گاهی بهتره ادم ردی بده

اون نمیبره خودت برو

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اصلا انتظار نداشته باش شوهرت طرفت رو بگیره و بگه آره حق با توئه. خودت در مواجهه با بقیه از پس خودت ب ...

وقتی بهم تیکه میندازن انقد تپش قلب میگیرم و صدام میلرزه که نمیتونم جواب بدم

وقتی مردها میگن بی خیال باش یعنی می خوان ناراحت نباشی نه اینکه براشون مهم نباشه .درضمن مگه شوهرت می دونه مادرشو ادب کنه؟ مادرشوهرهای از عروسی که محل حرفهاشون نده بیشتر حساب میبرن عروسهای زود رنج حرص خور نه براشون دوستداشتنیه نه قدرتمند فقط برای چزوندن خوبه

https://eitaa.com/kodakenazanin

چرا بخاطر فکر و حرف مردم خودآرایی میکنی عزیزم؟؟؟حالا اون شخصی هر کسی باشه مادرشوهرو حتی مادر خودتون ...

خودم همه ی اینارو قبول دارم ولی دست خودم نیست 😭

وقتی بهم تیکه میندازن انقد تپش قلب میگیرم و صدام میلرزه که نمیتونم جواب بدم

نمیخواد جواب بدی، سرسنگین باش باهاش. یه جوری با رفتارت بهش بفهمون 

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو