مهسیماااا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 41 عنوان حاملگی 99 بازدید | 4 پست دوستان دوروز قبل از موعد پریود بارداری ممکنه؟بی بی چک ممکنه اشتباه کنه؟دوبار انجام دادم منفی بود 1396/09/17 | 09:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51296 بزار دو روز بعد موعد.قبل موعد خیلی ضدحاله یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
snz عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 327 عزیزم قبل موعد پریود خیلی زوده برای تست بی بی چک معمولا تا یک هفته بعد موعد پریود جوابش مثبت میشه اگه خیلی عجله داری آزمایش بتا بده
مهسیماااا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 41 عزیزم قبل موعد پریود خیلی زوده برای تست بی بی چک معمولا تا یک هفته بعد موعد پریود جوابش مثبت میشه اگ ... من دوروز قبل از موعد پریود رابطه داشتم اونوقت احتمال حاملگی هست؟یک هفتس ک پریودم عقب افتاده بی بی زدم دیروز منفی بود به نظرت بی بی اشتباه میکنه
snz عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 327 من دوروز قبل از موعد پریود رابطه داشتم اونوقت احتمال حاملگی هست؟ یک هفتس ک پریودم عقب افتاده بی بی ... والا من که هر بار استفاده کردم جوابش درست بود چه اون موقع که منفی بود چه مثبت دو روز قبل پریود خیلی بعیده مگه اینکه چرخه تخمک گذاریت منظم نباشه نگران نباش خیلی چیزها میتونه پریود رو عقب بندازه خصوصا استرس