2777
2789
عنوان

خوش اومدید به تاپیکِ ایده های یلدایی🍉🍎

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 59 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دعوت کنهامیدوارم وقت بشه که انجامشون بدیم🙃😂

خلاصه اگر انجام دادید منو شوهرمم دعوت کنید 

شوهرم که کم غذاس ، منم بی حرفم فقط میام خوشمزه جات بخورم و برم

مرسی❤️🤭

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

من هرموقع شب یلدا میشه اینو درست میکنم اسونه ولی برای وقتی که کسی میاد خونتون تازگی داره و خوشش میاد 

شکلات تخته ای بگیرین اب کنین بعد توی یه قالب بریزید یکم از شکلاتو همه قالب پر نکنید بعد توش فندوف گردو پسته بریزید دوباره روش شکلات بریزید و بزلرید فریزر یخ بزنه خامه قنادی هم بگیرید توش رنگ خوراکی قرمز بریزید بعد با یه قیف روش بریزید بعد چندتا دونه انار هم بریزید روش

قالبتون اگه قلبی یا گرد باشه بهتره

برای ژله هم توش میوه خشک‌ بریزد چون اگه میوه تازه بریزید تو فریزر نمیبنده خیلی قشنگ میشه❤️

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶