سلام دوستان من دوروز قبل از موعد پریودم رابطه داشتم اما بدون دخول بکارتم دارم اما منی نزدیک واژن ریخته شد الان یک هفتس پریودم عقب افتاده دوبار بی بی چک زدم منفی بود میترسم که حامله باشم نمیتونم ازمایش خون بدم اصلا اطلاعی راجبش ندارم به نظرتون من حاملم؟
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
خوب زودتر عقد کنید عزیزجان.که این همه استرس هم نباشه. بعدم اوایل زندگی مخصوصا سال اول که خیلی سخته با همین شور و هیجان ها راحت تر قابل تحمل میشه
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
زعفران و اینام نخور اگه حامله باشی و سقط کنی بعدا دچار مشکلات بیشتری میشی.احتمال خیلی زیاد حامله نیستی تهش اگه یک در هزار بودی زودتر بساط عقد و عروسی رو راه بندازین . سقط هم گناهه هم ناشکریه هم نکبتش دامن ادم رو می گیره
بچه ها سلام من تازه وارد هستم یک سوال داشتم من دیروز ی بی بی چک استفاده کردم مثبت شد یک خط کمرنگ انداخت سریع ولی امروز ک دو تا دیگه زدم منفی شد چرا یعنی نیستم ؟؟