2777
2789
عنوان

چجور میتونم فراموشش کنم

221 بازدید | 44 پست

اره سخته ..ولی میخوام این رابطرو تموم‌کنم... خیلی وقت پیش باید انجام می‌دادم ... که ندادم حالا که دیگه میخوام تموم کنم ولی اون خودش نمیدونه حالا کامل توضیح نمیدم ولی... راهکار بدین که چجور فراموشش کنمممم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه عجب امروز یه کاربر عاقل در زمینه رابطه دارم میبینم😭🤍

عزیزم کلا اینکار سخته

و واقعا زمان میبره تا ماه ها هم دلتنگ خواهی بود

ولی هر چی زودتر تموم شه بهتره

اگه منظورت اینه چطور مطرح کنی که نمیدونم چون باید با توجه به رابطه بسنجی ببینی چطور بگی، ولی مسمم قطع ارتباط کن و تمام چیزایی که ازش هست از گوشیت پاک کن

همه چیز

جوری که هرجارو گشتی چیزی ازش پیدا نشه، بعدم باید با کلاسای ورزشی و هنری مشغول کنی خودتو نباید خیلی خونه باشی. واقعا زمان خیلی چیزارو بهتر میکنه

اما اگه دیدی بهتر نمیشی تراپی برو

همه چی منو یاد اون میندازه ...تموم کنم نمیدونم چجور بگم میترسممممم

صادقانه بهش بگو ت این رابطه خوشحال نیستی تلاشتو کردی ولی انگار ادم درست همدیگه نیستین براش ارزوی موفقیت کن 

خودم اینجوری رابطمو تموم کردم البته دلتنگشم هنوز ولی کار درست همین بود

آها درست، خود دانی ، ولی اگه میبینی آدمت نیست و داری کم کم وابستش میشه بیشتر از این خاطره نساز باهاش ...

خاطر خواهر؟؟؟؟،با چی باهاش خاطره ندارم..... همه چیزش موسیقی مورد علاقه غذاش ....بوی عطرش تو خونمون هر روز هست

صادقانه بهش بگو ت این رابطه خوشحال نیستی تلاشتو کردی ولی انگار ادم درست همدیگه نیستین براش ارزوی موف ...

ما مشکل زیاد داریم ...وای عصری زنگ زده بود میگفت عشقم خونه شمال بگیریم بعد ازدواج؟

خاطر خواهر؟؟؟؟،با چی باهاش خاطره ندارم..... همه چیزش موسیقی مورد علاقه غذاش ....بوی عطرش تو خونمون ه ...

ای بابا😶اشکال نداره یادت میره ، پناه بر خدا، واقعا از ته دلم برات ارزوی ارامش میکنم ،

نگفتید علتت چیه؟

ای بابا😶اشکال نداره یادت میره ، پناه بر خدا، واقعا از ته دلم برات ارزوی ارامش میکنم ،نگفتید علتت چی ...

ظهری میگفت آنا بنظرت بعد ازدواج کجا خونه بگیریم ؟؟کجا بریم