2777
2789
عنوان

ینی حاملم؟

469 بازدید | 8 پست

سلام.

من هیچ تجربه ای توی بارداری و این مسائل ندارم چون تازه ازدواج کردم

من همیشه پریودم منظم بوده و نهایتا با یه روز تاخیر پریود میشدم..ولی الان چهار روز از موعد پریودم گذشته و نشدم.

ده روز پیش شدیدا احساس درد زیر شکمم داشتم که رفتم آزمایش دادم و دکتر گفت توی ادرارت کمی خون هست.ولی باردار نبودم.

الانم سینه هام شدیدا درد میکنن..میخواستم بدونم اگه کسی تجربه داره..درد شکمم و خون ادرارم و درد سینه هام میتونه علائم بارداری باشه؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خون توی ادرار که احتمالا از کلیه ست حتما برو دکتر متخصص ولی بقیه علائم بله امکان داره از بارداری باشه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ینی پریود نشدنم هم میتونه دلیلش عفونت باشه؟

نه پریود نشدن علامت عفونت نیست

اما من یکبار دقیفا اینجوری شدم دهانم طعم فلز میداد حتی فکر کردم باردارم رفتم تست دکتر گفت عفونت ادراریه 

حتما حتما پیگیر باش چون به کلیه آسیب جدی میرسه

البته من امیدوارم اصلا مشکلی نباشه