2777
2789
عنوان

كاش

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب اونجور فضایی میشه تل گرامم.سایت اینجا نه هر سایتی قابل مشاهده برا همه هست.این تفکیک جنسیتی و حسا ...

من اتفاقاً با تفكيك جنسيت مخالفم ولي وقتي اقايون تشخيص نميدن نبايد هرجايي اظهارنظر كنن

يا وقتي ميبينم همه خانوما داريم بهم هي تذكر ميديم خب سخت ميشه تايپ كردن

اونوقت همچين نظري پيدا ميكنم

بچه ها پس چرا توی سایتای پزشکی خارجی که همه جور قشری هم هستن.این مشکلات نیس.  من حتی بک بار هم ...

بله خب تا وقتي فرهنگ و درك و شعور باشه هيچ توهين و فكر تفكيك جنسيتي هم پيش نمياد

من اتفاقاً با تفكيك جنسيت مخالفم ولي وقت ي اقايون ت شخيص نميدن نبايد هرجايي اظهارنظر كنن يا وقتي ميبي ...

هر سایت دیگ هم همینه .توهر سایتی هر موضوعی ادمایی نامناسب هستن مهم ب خورد خودمونه.سوال دراون حد خصوصی بهتره تو یه محیط خصوصی مطرح شه

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

من از خيلي سال پيش با ني ني سايت اشنا هستم ولي وقتي تاپيك ها و نظرات رو ميخوندم خيلي همه باهم دوستانه رفتار ميكردن

الان بيشتر همه دنبال مسخره كردن و توهين كردن به همديگه هستن

وقتی توی اون سایت هستم اصلا یه حرمت دیگه ای هست بین مرد و زن. کوچکترین شوخیی نیس بین کسی. 

هر کسی فقط با احترام حرف خودشو میزنه یا اگه پاسخی هم به کسی میده در نهایت کمک و احترامه.