2777
2789

من ردمی نوت ۱۲s چند وقت پیش دوتا خریدم خیلی راضیم

فکر کنم بین ۹ و خورده ای تا ۱۰ تومنه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ردمی نوت ۱۲s چند وقت پیش دوتا خریدم خیلی راضیمفکر کنم بین ۹ و خورده ای تا ۱۰ تومنه

گوشی منم همینه

شاید ۵ ماهه خریدمش

ماه پیش شروع کرد به هنگ کردن و کلا یه وضع افتضاحی بدون دلیل

ریستش کردم و از اون روز دیگه هیچیش مث روز اول نشد

شیائومی خیلی زود افت میکنه پولتو نریز تو چاه اسی

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

A15 خیلی خوبه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

گوشی منم همینهشاید ۵ ماهه خریدمشماه پیش شروع کرد به هنگ کردن و کلا یه وضع افتضاحی بدون دلیلریستش کرد ...

وای جدا میگی

من اخه دختر عموم هم خیلی وقته داشت خیلی راضی بود چندین ساله داره خودمم نزدیک ۳ ماهه دارمش

من واقعا سامسونگ‌تو این قیمت خیلی رو مخمه همشون هنگ میکنن سامسونگ یا باید پول زیادی خوبشو بخری چون این پایین رده هاش واقعا بدرد نمیخورن

ایشالله که چیزیش نمیشه گوشی😪

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

هر چی میگیری شیائومی نگیر حالا یه سری متعصب میان میگن وای نه اینجور نیست ولی من دوبار گول اینا رو خو ...

شیائومی نمیدونم چرا اینقدر شانسیه انگار از تو لپ لپ در میاری

یک عده هستن سالها براشون زده یک عده زودخراب شده با وجود اینکه اونهایی هم که براشون خراب شده شاید حتی استفاده کمتر داشتن و بیشتز مراقبت کردن

حتی دیدم گوشی ها مدلشون مشترک یکی ۵ ساله داره استفاده میکنه یکی ۱ سال نکشیده فاتحه‌گوشی خونده شده

شیائومی نمیدونم چرا اینقدر شانسیه انگار از تو لپ لپ در میارییک عده هستن سالها براشون زده یک عده زودخ ...

میدونی چرا اینجوریه؟؟چون شیائومی از قطعات چینی و بی‌کیفیت استفاده میکنه.واضح ترین نمونه پردازنده است.شیائومی تقریبا همیشه از پردازنده های مدیا تک بی‌کیفیت استفاده کرده اما سامسونگ اکثر اوقات از پردازنده های اگزینوس یا اسنپ دراگون استفاده میکنه

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

میدونی چرا اینجوریه؟؟چون شیائومی از قطعات چینی و بی‌کیفیت استفاده میکنه.واضح ترین نمونه پردازنده است ...

😔من همیشه سامسونگ داشتم همیشهاعصابم رو خرد کرده حتی  a71 اش اینبار دلمو زدم به دریا شیائومی گرفتم

یکم بزار روشa25بخر تا ۱۴ تومن 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
😔من همیشه سامسونگ داشتم همیشهاعصابم رو خرد کرده حتی a71 اش اینبار دلمو زدم به دریا شیائومی گرفتم

شما کی a71 خریدین؟؟اون زمان اکثر میان رده ها باطریشون 5000 میلی آمپر بود اما فقط a71 باطریش ۴۰۰۰ بود!!و اصلا گزینه خوبی برای خرید نبود

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩