2777
2789
عنوان

گناه داره پدرم

178 بازدید | 10 پست

پدرم خیلی آدم خوبیه همه چی برای بچه هاش فراهم میکنه هیچ لباس نویی نداره همه پولاش میده به ما و هرچی خواستم با وجود نداری برام فراهم می‌کنه

و بخاطر جداییم آنقدر رفت و آمد دادگاه موهای سرش سفید شد با اینکه هنوز جوونه (۱۸.۱۹سالمه)

هرطور شده میخواست حق منو دربیاره 

خیلی نسبت به قبل شکسته تر شده با همه اینا چقدر من اون روزا اذیتشون کردم از لحاظ روحی روانی تحت فشار بودم حالم بد بود و هرچند مدت قیامت به پا میکردم پیششون

ولی در کل خیلی کارا برام کرد هم خودش و هم مادرم 

ک مادرم پارسال تنها طلایی که داشت یک النگو بود فروخت برام گوشی گرفت 

چقدر من آدم بدی ام که هیچ کاری براشون نکردم با همه اینا 

تنها مشکلم با پدر و مادرم اینه که بهم فحش میدن بی احترامی میکنن بهم من خیلی اعصابم خورد میشه نمیتونم تحمل کنم و صدامو روشون بلند میکنم می‌دونم کارم زشته ودرست نیست چیکار کنم ؟ همچنین بابام گاهی وقتا خیلی لجبازی میکنه

امروز هم سر این موضوع یه وسیله داشتم خراب شده بهش گفتم ببره تعمیر که گفت نه لج کرد نشست خودش مثلا تعمیر کنه اون وسیله رو چهل تیکه کرد باز کرد نتونست درستش کنه بردش تعمیر داشتم منفجر میشدم از عصبانیت

بخاطر این موضوع ازش عصبانی بودم و باز امروز بهم بی احترامی کرد بهش گفتم ازت متنفرم ...این صبح بود

الان هم باهاشون تو ماشین بودم باز سر جریانی باهم دعوا کردیم و باز هم بهش گفتم ازت متنفرم ونمیخوام ببینمت😔

خیلی ناراحت شد می‌دونم بابام خیلی احساسیه ولی از بی احترامیاش دلم پره چیکار کنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه لطفا باهاشون مهربون باشی... 

سعیتو بکن 

لااقل سکوت کن 

یا بهش بگو دوستش داری و پشیمونی از حرفت و فقط عصبی بودی 

یه کیکی چیزی بپز چای ببر باهم بخورید. خانواده هرچی باشه پناه آدمه ما هم باید مواظب پدر مادرمون باشیم.

میشه لطفا باهاشون مهربون باشی... سعیتو بکن لااقل سکوت کن یا بهش بگو دوستش داری و پشیمونی از حرفت و ف ...

واقعا تنها پشتیبان من بودن 

اونا نجاتم دادند از اون زندگی یا جهنم چون داشتم ذره ذره آب میشدم داشتم نابود میشدم 

با وجود اینکه یکسال فقط توی اون زندگی قبلیم بودم 

ولی الان ناراحتی معده گرفتم واعصابم داغونه کیست و بیماری های گوارشی گرفتم شاید اگر بیشتر میموندم شاید بدتر از اینا سرم میومد 

مشکلم اینه میخوام سکوت کنم اگر چیزی بهم گفتن ولی درونم آتیش میگیره وحشتناک عصبی میشم نمیتونم خودمو کنترل کنم چیکار کنم 

سنت کم نیست سعی کن کار کنی هم سرت گرم میشه و تو اجتماعی هم میتونی از پس هزینه هات بربیای اگ هم نمیتو ...

چیکار کنم خیلی از دست خودم ناراحتم الهی بمیرم چقدر اذیتشون میکنم چقدر نامردم اخه

چیکار کنم خیلی از دست خودم ناراحتم الهی بمیرم چقدر اذیتشون میکنم چقدر نامردم اخه

هرچی شده تموم شده 

آفرین که درس میخونی بخون برو یه رشته خوب 

ببین چطور ادم تو مدرسه مدیر یا معلم اگه یه حرفی بگه مجبوره خودشو کنترل کنه، شما هم همینکار رو بکن. برو اتاقت یا زود حرفو عوض کن ... من نوجوون بودم دعا کردنی بد حرف میزدم با پدر مادرم... الان که ازشون دورم واقعا میبینم تحمل یه ثانیه ناراحتیشون رو ندارم 

به این فکر کن که باید بینتون ارامش باشه بخاطر صلاح هر سه نفرتون، تو سعی کن شروع کننده این صلح باشی 

اگه درس میخونی نمیگم برو کار کن یا تو خونه وظیفه زیادی به عهدت بگیر، اما در حد دم کردن چای و شستن ظرفای شام و به نظرم کمک کننده هست

تو هم حق داری چون یه بحران بدی داشته به هر صورت بی تاثیر نیست ولی سعی کن رو خودت کار کنی خشمت و عصبانیتت رو کنترل کنی نیاز نیس همه رو جواب بدی یا حساسیت کم کن