البته من ۳۰ آذر به دنیا اومدم به دلیل شرایطی که شب یلدا هست و مهمونی میرم و ... امشب تولدم رو میگیرم
کیک رو هم با کلی ذوووق درست کردم 😌😂🤦🏻♀️
اگه بد شده باید بگم برقا چند بار قطع شد
🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋
رنگ خوراکیه من آبی و قرمز داشتم که ترکیب کردم شد بنفش
.و قرمز رو هم کم بزنی میشه همون صورتی
من چشمی میگیرم اما کیلویی 70 تومن هست شما بستگی به کیکت داره
من برا این کیک حدودا 750 گرم خامه زدم
🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋
خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲
منی ک امروز تولدم بود و کیک نگرفتم.مبارکت باشه گلم❤️
انشالله امسال سالی پر از اتفاقات شیرین و قشنگ باشه پر از حال خوب 💖✨️
میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱. دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍. امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿 آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟
تولدت مبارک عزیزم امیدوارم امسال همون سالی باشه که میخوای پر از اتفاقات و رسیدن های قشنگ♥️🤲
فداتشم مهربون ممنونم از ارزوی قشنگت
صد برتبرش به خودت برگرده 🥺🤭
خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲
مرسی عزیز من میخوام بخرم واسه خامه ظرف ببرم یا تو پلاستیک میده
خامه مثل بستنیه خودش توی پلاستیکه
باید موقع استفاده بزاری اب بشه بعد با همزن برقی انقد بزنی که فرم بگیره