2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم اول بگم که کلا خودت باید تصمیم بگیری برای آینده

ی سری ها پیاز داغشو زیاد کردن یسری هم پروبال دادن

اگ بخام صادق باشم

شرایط دانشگاه اینطوریه که..اساتید بعضاً سطح علمی متوسط دارن.عوامل همه به فکر خودشون حتی نگهبان دم در.

از لحاظ حجاب گیر نمیدن..با مانتو باشی یا ساپورت بپوشی همراه مانتو بلند اوکیه..آرایش هم باهاش اوکی ان.

فقط تو محوطه تا ۷ شب باید تیپ رسمی داشته باشی.

سرپرست ها بعضی عقده این بعضی هم اخلاق خوب دارن.

سلف سرویس هم غذاش متوسطه نه بده نه خوب.

میزان رسیدگی به تعمیرات اتاق و..خوبه.

برای حقوق..ترم اولی ها ۲۸ و خورده میگیرن ک با کسورات شاید ۱۴ تومن بمونه یا کمتر..حکم خودم خورده پس مقدار دقیقش همینه.

اگ کسورات رو پرداخت نکنی ماه بعد ازت کم میکنن و فوقش۳۰۰ هزار تومن میدن..بستگی داره خودت چه زمان بخای پرداخت کنی.

و دیگ وقت آزاد زیاده..بیشتر دانشجو ها کلاس های آموزشی هم میرن تا مهارت یاد بگیرن در کنار معلمی.

از ترم ۴ به بعد فکر کنم..باید بری و تدریس کنی برای بچه ها به صورت آزمایشی.

قضیه اخراج و ...هم الکیه و جهت جو سازی..جاسوس هم نیس خودت باید مراقب زبونت باشی و همه زندگیتو لو ندی..وگرنه اینجا همه عقایدشون مث همه نه خیلی مذهبی نه خیلی شل‌..

خلاصه ک برای من فعلا خوبه..

🎀🌸🍓🌱

عزیزدلم اول بگم که کلا خودت باید تصمیم بگیری برای آیندهی سری ها پیاز داغشو زیاد کردن یسری هم پروبال ...

مرسی بابت توضیحات کاملت عزیزم ، الهی موفق باشی و بدرخشی تو شغلت مهربون 🌹

خب ب نظر شما چیکار کنم ؟؟؟ سمت دبیری نیام ب خاطر حقوق کمش برم سمت چی پس ؟

عزیزم من چیزی نگفتم که 

میگم اگه دنبال حقوق زیادی اینجا حقوق زیاد نیست

اگه دنبال پول بالایی باید مشاغل دیگه رو انتخاب کنی 

ولی اکه به دبیری خیلی علاقه مندی ارزش داره بیای

والا حقوق معلمو میخوام‌ بدونم

معلم ،بدون رتبه ورودی های امسال ۱۲.۵ میلیون 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

عزیزم من چیزی نگفتم که میگم اگه دنبال حقوق زیادی اینجا حقوق زیاد نیستاگه دنبال پول بالایی باید مشاغل ...

نه عزیزم جسارت نکردم بد برداشت نکنین فقط نظر و راهنمایی خواستم ازتون گفتم ب نظر شما چیکار کنم ی شغل دیگه ب جز دبیری مد نظرتون هست

نه عزیزم جسارت نکردم بد برداشت نکنین فقط نظر و راهنمایی خواستم ازتون گفتم ب نظر شما چیکار کنم ی شغل ...

اگه تجربی هستین پزشکی و دندان و دارو هست

اگه انسانی هستی حسابداری و روانشناسی وحقوق و انواع و اقسام رشته ها هست که میتونی بالای ۳۰ تومن درآمد داشته باشی البته اینم بگم تو این مشاغل درآمد ثابت و پایدار نیس بستگی به کارکرد خودتون داره

دیگه خوابشو ندیدم تا اینکه ۳ مله بعدش خودش پیداش شد 😵 ، و ۱ سالی عاشق و معشوق بودیم تا اینکه گفت اسم مامانم فلانه 

( اونموقع بلد بودم طالع ازدواج رو حساب کنم ) و همین الآنشم من بلدم 

بعد که از طریق اسم خودش و مادرش فهمیدم در طالع و قسمت ( و نصیب )  هم نیستیم ولش کردم اونم یه دختر رو اتفافی دیده بود و فهمید اون دختره خواهر زنداداشمه سریع باهاس دوست شد مثلا منو بسوزونه 😒

از اونموقع ۷_۸ سال میگذره و هنوز که هنوزه قسمت هم نشدیم و نمیشیم