2777
2789
عنوان

با کلمات (ن ـ رـ د ـ وـ ا ـ ن )جمله بگیت

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 86 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سر قبر معلمتون . زدم هوش مصنوعی نتونست در بیاره 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

سر قبر معلمتون . زدم هوش مصنوعی نتونست در بیاره

🤣🤣

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

🤣🤣

والا . اون نمیتونست چه برسه به بچه 🤣😂

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

اون لعنته عزیزم که تو عنوان نوشتینه نعلت

به زبانی که حرف میزنم نوشتم انگار

تو توکی میگیم نعلت😂

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
پس ن چی؟

استارتر اولاً سوالت کلا مشکل داره تو گفتی با این کلمات جمله بساز بعد حرف دادی به ما

بعد تو جوابات میگی باید کل کلمه ها باشه

تو کلمه و حرف و یا قاطی کردی ، یا نمیدونی چیه