2777
2789
عنوان

زن علیه زن🥲💔

183 بازدید | 10 پست

سلام من یک زنم و همیشه در مرحله اول توسط هم جنس های خودم تحقیر شدم بعد آقایون... هه سرکار میری؟؟؟؟ هه شاغلی؟؟؟ تو کلفتی پس... وظیفه مرده خرج بده ، پس حتما شوهرت آدم بدیه و پول نمی‌ده ... توهاری که میخوای استقلال داشته باشی؟؟ هه هه من ملکه ام تا لنگ ظهر میخوابم شوهرم خرجی میده بهم تو باید ۶ صبح بری سرکار . واییییییییی روسری نمی‌پوشی؟؟؟ پس خرابی .

وایییییییییی موهات بلونده و آرایش داری؟؟؟ پس خونه خراب کنی و شوهرمو میدزدی.

وایییی دانشگاه میری و همکلاسی شوهرمی؟؟؟؟ پس شوهرمو میخوای بدزدی....

واییییییییی مجردی و تنها زندگی می‌کنی ؟ پس خرابی و هرشب یکی رو میاری خونه 

طلاق گرفتی؟؟؟؟؟ پس میخوای زندگی منم خراب کنی .

لطفاً کمی مهربونم تر باشیم باهم دیگه❤️🍓

انقدر به هم جنس خودمون احساس ناکافی بودن ندیدم🍓❤️

دست آوردای همو اگه تشویق نمیکنم اشکالی نداره اما تحقیر هم نکنیم .🍓❤️

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیالبهترین کارارو شما میکنی

هیچ کدوم از شخصیت تاپیک کن نبودم...با نه توخوبی قضاوت نکنید 🥲🥲💔

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

همون ملکه ها واسه چص تومن پول گرفتن از اعلی حضرت کلی منت میکشن 🤣 ولش کن اون یارو خودش از جای دیگه ای داره میسوزه میگی نه؟ اینم تاپیک قبلیش

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

بیخیاااال

استقلال خیلی شیرینی و هرکسی نمیتونه تجربه کنه

به منم وقتی رفتم سرکار اولین نفر مامانم توپید ک بشین خونت شوهرت خرجتو بده

درصورتی ک شوهرم خرجمو میداد ولی من بیشتر میخواستم و حس خوب میگرفتم با کار کردن

اصلأ تو خونه مون ن حس خوبی نیست 

تا کی بساب و بشور 

آدم وقتی صبح از خونه میزنه بیرون می‌ره سر کار تازه معنی زندگی رو می‌فهمه 

وقتی پا به بیرون باشی وقتی رانندگی می‌کنی تازه میفهمی استقلال چه کیفی میده