2777
2789
عنوان

بارداری

255 بازدید | 33 پست

سلام دوستان 

من تازه ازدواج کردم و اصلا تو فکر بارداری نبودم اما تو ازمایشی که دادم معلوم شد ذخیره تخمدانم خیلی پایینه و دکترا گفتن باید ترچه سریعتر اقدام کنم.منم این ماه از بعد تموم شون پریودم اقدام کردم و از همون موقع توهمات بارداری دارم.الان روز ۲۴ دوره امه پریودای منظمی ندارم نمیدونم کی باید پرود شم.

ولی کل این ماه دردای شبیه پریودی داشتم.مخصوصا ۴روزه صبح تا ظهر بشدت کمر درد و دل درد دارم و پاهام ضعف میکنه و صبح ها خیلی خوابالو میشم.ترشح دارم اما رقیق و بی رنگه.روز ۱۰دوره ام ازمایش بارداری دادم منفی بود اما خودم یه حسی بهم میگه باردارم مخصوصا این اواخر حسم قوی تر شده نظر شما چیه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم ..بی بی نزاشتی ؟

میگم که روز ۱۰سیکلم ازمایش دادم منفی بود قبلشم بی بی منفی میشد اما این ماع چند بار اقدام داشتم همش حس میکنم بار دارم راستی یه چیزم که یادم رفت بگم این یخ هفته اخیر اشتهام به شدت کم شده به زور غذا میخورم شبا هم بعد از شام مختصری که میخورم معده ددد میگیرم

میگم که روز ۱۰سیکلم ازمایش دادم منفی بود قبلشم بی بی منفی میشد اما این ماع چند بار اقدام داشتم همش ح ...

خب الان ی بی بی بزار ببین چی نشون میده ...روز دهم زوده ک ....من روز ۲۵و ۲۷و۲۸گذاشتم

من خودم امروز موعد پریم بود ...هنوزم علایم پریودی دارم ولی پری نیومده ...البته لک هس  دیروز ام ...

خط کم رنگ هم یعنی مثبته لکه بینی هم از نشانه هاشه حتما ازمایش بده.شما بی بی رو صبح زود بعد بیدار شدن استفاده میکنی؟ 

خط کم رنگ هم یعنی مثبته لکه بینی هم از نشانه هاشه حتما ازمایش بده.شما بی بی رو صبح زود بعد بیدار شدن ...

اره ..صب زود ک پا میشم استفاده میکنم اولین بار ی سایه بود ..دومین بار خط کم رنگ سومین بار کم رنگ ولی از دومی پررنگ تر

اره ..صب زود ک پا میشم استفاده میکنم اولین بار ی سایه بود ..دومین بار خط کم رنگ سومین بار کم رنگ ولی ...

من خر بار استفاده میکردم هیچی نبود اما سری اخر یه سایه خیلی کمرنگ بود که با دقت زیاد دیده میشد ولی اونم منفی در نظر گرفتم.اگه دقت نمیکردی نمیدیدیش اصلا

دوستم میگفت خواهر شوهرش سه بار ازمایش داد و منفی شد بی بی هم منفی میشده اما خودش میکفته حامله ام و واقعا حامله بوده.

من۹ماهه ازدواج کردم و همیشه کسایی که زود بچه دار میشدن رو منع میکردم اما الان که بهم گفتن ذخیره تخمدان ندارم خیلی حالم خرابه.

اگه حامله نباشم و پریود شم باید عکس رنگی رحم بگیرم و کلی ازمایش بدم و هزار جور دارو بخورم. خودم و شوهرمم عاشق بچه ایم.برامون دعا کنین خیلی امیدوارم