2777
2789
گروه نه ولی خودم‌مشاور سمپادم‌سوالی داشتید بپرسید کمک‌میکنم

ممنون. پسرم کلاس پنجم هست دوست دارم یک مقدار باهاش کار کنم اما نمیدونم از کجا شروع کنم و از چه کتابی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون. پسرم کلاس پنجم هست دوست دارم یک مقدار باهاش کار کنم اما نمیدونم از کجا شروع کنم و از چه کتابی

خودتون فقط اگر هوش تحلیلی رو بلد باشید میتونید کارکنید.خیلی قلق داره و بعضی هوش هاهم خیلی سخته مثل هوش منطقی و فضایی و محاسباتی.من دانش اموزامو یه کلاس میفرستم که هوش رو از پنجم درس میده.قبولیاش عالیه و قیمتشم مناسب.چون دوسال میفرستمشون هم پنجم هم ششم درس میخونن خیلس احتمال قبولیشون میره بالا تاالان اکثرشون قبول شدن

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....
اگر سایت یا جایی داره بهم معرفی کنید لطفا.بنظرتون من الان که کلاس پنجم هست روی چی بیشتر وقت بگذاریم؟

مباحث هوش تحلیلی خیلی زیاده ۱۲۰تاس..براهمین بهتره از پنجم کلاس بره و سال بعدشم دوره کنه و رفع اشکال و تست زیاد)اگر واقعا قصدتون سمپاده و قبولیش براتون مهمه(

استادصابر دلاوری هستن این شماره موسسه شونه 09024481675 ولی در تمام پیامرسانا و اینستاهم فعالن .اینم ایدی اینستا@hooshmovie

اگر سایت یا جایی داره بهم معرفی کنید لطفا.بنظرتون من الان که کلاس پنجم هست روی چی بیشتر وقت بگذاریم؟

البته این ۱۲۰تارو اکثر موسسات دیدن ناقص درس میدن فقط مهمتراشو میگن.ولی صابردلاوری ۱۲۰تاشو میگه.۷۰جلسه آنلاین داره همشو جمع میکنه