2777
2789
عنوان

وقتی از شوهر یا پدرتون پول میخواین

350 بازدید | 18 پست

راحت میدن یا سخت ؟ 

یا مثلا همین جوری کارت میدن هر چی خرج کنید کار ندارن؟ 

مثلا من همین تابستون میرفتم کلاس تکنسین داروخانه فقط اندازه کرایه اونم به زور بهم میدادن 

بعد من همکلاسی هام تو زمان استراحت همشون خوراکی میخریدن میخوردن من الکی میرفتم تو گوشی 

ولی یه دوستی داشتم قشنگ کارت پدر و مادرش رو می‌آورد هر چقدر دلش می‌خواست خرج میکرد 

یا بعضیا بهشون ماهانه پول میدادن 

مجرد ک بودم هفتگی بابام پول میداد 

متاهل ک شدم ی خونه دادیم اجاره ماهانه اجاره ب کارت من میاد ...

مجرد ک بودم بیشتر وقتها پول نداشتم چون اوضاع بابام خوب نبود مثل شما سر خودم‌و گرم میکردم 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم خودش پول میده من‌نمیگم بگم‌حتی به دختر م‌ شاید خیلی بیشتر چون زیاد بیرون میره بد دوستاش 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
آفرین شغلت چیه؟ والا من خواستم برم تو داروخانه ولس گفتن حتما باید معرف داشته باشی سر هر کاری هم نمیش ...

معلمی کلا از وقتی یادمه خرجمو خودم میدادم به جز اون مدتی که نمیدونستم کار کنم مدرسه میرفتم

سر کارای مختلف رفتم اما وقتی میدیدم من که میتونم برم سرکار پیشرفت کنم چرا از مامان بابام پول بگیرم خودم رو پاهام وایمیستم

مجرد بودم ماهیانه میدادن

الان متاهلم به شوهرم و پدرم هر موقع بگم میزنن

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

کار میکنم

ولی اگه پول خواستم بهم میدن

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

بابام وضع مالیش معمولی بود یه کم سخت تر پول می‌داد ولی خب بد نبود 

همسرم وضع مالیش خوبه هم پول می‌ریزه کارتم میگه این برا خرجای خودت 

کارت خودشم میده میگه اگر خواستی چیزی برا خونه بخری از کارت من بکش