2777
2789
عنوان

مامان دوستم من و با دوست پسرم دید

173 بازدید | 14 پست

تو ور خداااا بیاین نظر بدین من 4 ساله با یه پسریم خودم 19 سالمه یه جورایی بزرگ شدیم باهم قصدمونم جدیه  

بعد ما اول خیلی دور بودیم و خیلی کم میدیدیم همو بعد سربازیش اومد تهران و اینجا کار میکنه که بهم زندیک باشیم امروز یه مشکلی براش پیش اومد و مجبوره بره شهرستان دیر میاد  قرار شد در حد 10 دقیقه همو ببینیم برا خدافظی و اینا 

بعد اومدیم بریم تو یه پاساژ مامان مذهبی ترین دوستم جلوم دراومد منم محل ندادم که فکر کنه اشتباه گرفته (بعد هم خانواده ما هم مذهبیه ولی مامانم میدونه این پسره رو دوست دارم ولی نمیدونه میبینمش)(منم رابطم با این دوستم خیلی وقته تموم شده ولی مامانامون دوستن و باهم حرف میزنن میترسم به مامانم بگه 

به نظرتون میگه؟

به نظرتون بابام میفهمه؟

وای تو رو خدا کمک کنین دارم سکته میکنم از استرس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدبخت شدیییییییی

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

آره میگه

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

منم مامان دوستم دید مادر من میدونست رفت گفت کارش قشنگ نبود 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
از۱۵سالگی وارد رابطه میشین؟چرا با آیندتون قمار میکنین اخه...

دیگه گذشت اون زمون یکی از فامیلامون الان ۹سالشه

تو۲ماه و نیم ۴تا رل عوض کرده همه هم حضوری تو کانون زبان با هم گردنبند ست گرفته بودن اونو خیلی دوست داشت آخرین رلش بوده فعلا🫤🫤🫤🫤

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور