2777
2789
عنوان

امشب گریه کردم

3381 بازدید | 131 پست

دوست مادرم برا پسرش زن گرفته وضع مالیشون خیلی معمولیه ولی برا عقدش ترکونده آتلیه و آرایشگاه خوب و جشن و شام و همه چی...

من عروسیم نداشتم از عقدم تو محضرم یه عکسم ندارم‌چون منو همسرم لباسامون خیلی زشت بود😭

خیلی دلم‌گرفته 😭😭😭😭

نگید سالگرد بگیر لباس عروس بپوش به نظر من اینکارا مسخره بازیه با یه بچه ۱ ساله اونم تو فامیلای ما که مسخره میکنن

ماه عسلم‌ رفتم‌مشهد

همین😭😭😭😭

از وقتی خیلی بچه بودم آرزوی لباس عروس داشتم‌ملافه میپیچیدم‌مثلا من عروسم 😭یه آهنگ‌ایرم دریجی هست همیشه میگفتم با اون تانگو میرقصم آخرشم همسرم لبامو میبوسه

با کالسکه میایم تو باغ لباس دکلته میپوشم ماشین عروسم جنسیس کوپه سفید😭

خدایا آخه چرا به من عقل ندادی پشت پا زدم به همه آرزوهام که دیگه بهش دست پیدا نمیکنم...

اینجور وقتا از همسرم‌‌متنفرم میشم...

ولی خوب به چهره مظلوم دخترم‌نگاه میکنم دلم براش کباب میشه😭😭😭

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
خوب عزیزم چرا اینکاررو نکردی؟

فرار کردم😐

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

فرار کردم😐

واقعا اینا این همه هم مهم نیس عزیزم

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
فرار کردم😐

اوه اوه کاری بس خطرناک کردی.

بدترین نوع بیسوادی، بیسواد سیاسی است، بیسواد سیاسی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می گوید که: “از سیاست بیزار است”.چنین آدم سبک ‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی را می‌سازد، قتــل و غــارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.
چند سالت بود؟

۲۲

شما دیگه زیادی رویایی بودی ماشین جنسیس و رقص تانگو!!!

اخه همسرم وسعش میرسید به همه اش

خود بد ریختش بهم‌قول داده بود😭

عزیزم همه جی پول نیست

نمیخوام محکومت کنم حرفای فلسفی بزنم

من خودم دخترم کاملا درکت میکنم ارزوها و خواسته هاتو

ولی الان ک دیگه انتخابتو کردی فکر کردن ب اینا باعث میشه لحظات خوش الانتم زهرت شه

کنار همرست و نی نی نازت زندگی شاد و خوبی رو بساز ک همه حسرتشو بخورن

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن