2777
2789
عنوان

چرا اینایی که بچه دار نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 59 پست

توی دین بهش میگن مقام صبر 

و اتفاقا مرتبه ی بالاییه پیش خدا .. اینکه ینفر با امید و استقامت برای تغییر وضعیتش و دریافت نعمت های بیشتر تلاش کنه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم حکمتش اینه که یه بچه که عشق مادر و پدر نچشیده رو به فرزندی بگیرن و اونا هم عشق فرزند داشتن تجر ...

برای اینکار یکسری شرایط لازمه که خیلیا شرایطش رو ندارن

بی‌حب‌علےنفس‌کشیدن...                                  ننگ‌است:)❤️‍🩹🥀

بالاخره ب نظرم آدم ی تلاشی باید بکنه نمیشه بشینیم سر جامون بگیم حتما ی حکمتی هست خیلیا برا درمان ناز ...

وقتی کلی تلاش میکنی کلی دکتر بازم نمیشه دیگه این واقعا یه چیزی هست که خدا نمیخواد بهت بچه بده نگفتم کاری نکنن ولی وقتی بعد کل تلاشم بچه دار نشدن دیگه یعنی نمیشه بیخیالیش بشن تا یه مدت 

خسته شدم از گدا بازی مامانم.پول گذاشته بانک سود میاد روش جمع میکنه.بابام چندتا خونه داره مامانم میگه باز تعداد خونه رو بیشترش کنیم بابامم پولشو داره.ولی این آدم دلش نمیاد یه تیکه لباس برا خودش بخره.لباس کهنه میپوشه.مامانم از بیرون اومده ناراحته میگه دوستم بهم گف برا خودت لباس نو بخر منم بهش گفتم پول ندارم

کسی از این مامانا داره 

منم واقعا نمیتونم درکشون کنم.حالا این هیچ اونایی که به شوهرشون میگن برو زن دوم بگیر یا خودشوهره به خ ...

خیلیا هم هستن بچه دار نشدن ولی الان خیلی زندگی خوبی دارن. قرار نیست بچه ته خوشبختی  باشه یعنی هرکی بچه نداره بدبخته

چون دوست دارم مادر بشم این بزرگ ترین ارزومه بعد از ۱۰ سال هنوز به ارزوم نرسیدم بچه داشتن شیرینی زندگ ...

انشاالله خدا دامنت سبز کنه عزیز دلم 

بچه خودت توی آغوش بگیری 

میتونم یک سوال بپرسم ؟

چون مادر شدن خیلی شیرینه. یه نی نی بغلت بخوابه. خیلی سخته ولی نازه

به چی قیمتی وقتی همه دکتر و کارا کردی دیگه بیخیال نمیشه بازم میگه نه من حتما حتما بچه میخوام

درسته بله ادم همش تلاش میکنه ولی وقتی تلاش میکنی به در بسته میخوری هر کاری میکنی بازم به در بسته میخ ...

آتش گرفتن را فقط پروانه می‌فهمد!

طبیعی گرفتار به دردی که بهش مبتلا نشدید رو عمیقأ درک نکنید!

وقتی کلی تلاش میکنی کلی دکتر بازم نمیشه دیگه این واقعا یه چیزی هست که خدا نمیخواد بهت بچه بده نگفتم ...

نمیشه بیخیال شد تا اخر عمرت همیشه حسرتش به دل ادم میمونه

بی‌حب‌علےنفس‌کشیدن...                                  ننگ‌است:)❤️‍🩹🥀

به همون دلیلی که ادمی که مریض میشه میره دکتر و نمیشینه خونه بگه خدا داده دیگه مریضی رو.کاری ازم برنم ...

بله حرفتون درسته ادم تلاش میکنه تا خوب بشه ولی من میگم ولی تا کی میخوان به تلاششون ادامه بدن وقتی میدونن بچه دار نمیشن

وقتی کلی تلاش میکنی کلی دکتر بازم نمیشه دیگه این واقعا یه چیزی هست که خدا نمیخواد بهت بچه بده نگفتم ...

خب وقتی بعد تلاش نمیشه بیخیال میشن دیگ خودکشی ک نمیکنن..این چ تاپیکیه تو سایتی ک هزاران زن در تلاشند برا بچه دار شدن؟ من خودم ده ساله منتظرم تلاشمم کردم و میکنم..اگ همه مث شما میخاستن فک کنن ک پزشکا باید در مطبشون رو ببندن

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه