2777
2789
عنوان

چرا اینایی که بچه دار نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اینجوره کسی ک سرطان میگیره باید وایسه بمیره نباید بره دنبال درمان چون تقدیرشه

کسی ک ی عضو زشت داره تو صورتش خدا خواسته حق نداره عمل کنه

کسی ک تصادف میکنه نباید درمان شه چون خدا خواسته درد بکشه

کسی ام ک بچه دار نمیشه نباید بره پی درمان ک درمان بشه 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

دقیقاااااا من هر موردی ک دیدم بچه دار نشدن انقد زور زدن برای بچه تهش ی اتفاق بد براشون افتاده ی مورد شوهرش خیانت کرده ی مورد ارث پدر زنشو بالا کشیده بخدا هیچ کار خدا بی دلیل نیست کاش زور نزنیم ی کاربر همینجا به زور و التماس و کلی نذر و نیاز باردار شد حتی بچشم مشکل داشت الان فهمیده شوهرش دوران حاملگیش بهش خیانت میکرده 

یکی ازدواج نکرده یکی بچه نداره یکی خونه نداره یکی کار نداره . انسان دائما در تلاشه .

درسته بله ادم همش تلاش میکنه ولی وقتی تلاش میکنی به در بسته میخوری هر کاری میکنی بازم به در بسته میخوری اینا زوری میخوان به اون بچه برسن

عزیرم من مجردم بهم گفتم بچه دارنمیشم بازم عمل دارم منکه مجردم چقدر سختمه هرچی فکر میکنم اصلا مردی با این شرایط منو قبول کرد خانوادش چی زخم زبون اون خانواده چی اقوامش چی اصلا خودم یه وقت ی بچه ببینم دلم خواست 🥹😢ادم جای کسی نباشه نمیتونه درک کنه عزیزم بعضی وقتا هزار راه میره برای دل شکسته خودش ک شاید التیام ببخشه😢😢

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

درسته بله ادم همش تلاش میکنه ولی وقتی تلاش میکنی به در بسته میخوری هر کاری میکنی بازم به در بسته میخ ...

دنیا همینه . همه در رسیدن ب چیزی که ب نفعشه همه تلاششو میکنه تا جایی ک جان در بدن داره بعضیا زود ناامید میشن بعضیا تا ابد امید دارن . توکل بخدا .

این چه حرفی بود دیگه؟!تا الان بچه دار نشدنشون حکمت داره؛ قرار نیست هرگز فرزنددار نشن! در بین پیامبر ...

خب درسته بله شاید بعدا بچه دار شدن طرف بعدش ۱۵سال  بچه دار شده 

ولی بعضیا میگن الا بلا ما باید سریع بچه دار بشیم من هر از روشی که شده سریع بچه میخوام 

چون دوست دارم مادر بشم این بزرگ ترین ارزومه بعد از ۱۰ سال هنوز به ارزوم نرسیدم بچه داشتن شیرینی زندگی و نعمت بزرگی هست 

ناامید نمیشم و تمام تلاشم و میکنم میدونم خدا بالاخره جواب منو میده و امیدمو ناامید نمیکنه😊😊😊

بی‌حب‌علےنفس‌کشیدن...                                  ننگ‌است:)❤️‍🩹🥀