2777
2789
عنوان

بی بی چک

68 بازدید | 9 پست

خانما واسه استفاده از بی بی چک 

راسته که میگن ادرار صبح و اولشششش و بریز دور و بقیه ادرار و استفاده کن واسه تست؟

الان تو اینستا یه مامایی گذاشته بود؟

یعنی اشتباهه اولش و بریزی داخل تست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نگران نباش، عقب انداختی ؟ جوابت مثبته ؟

راستش عزیزدلم ببخش یکم طولانی شد

من ۶مهر نزدیکی داشتم و روز بعدش پریود شدم وقتی پریود تموم شد حالت تهوع سردرد و درد سینم شروع شد 

۲۱مهر ازمایش خون دادم ۱/۷۶شد و منفی ولی همچنان علاعم داشتم ابان هم پریود شدم و شدید بود اولش بعد قهوه ای شد آذر هم پریود شدم ولی حجمش کم بود دیگه ازمایش ندادم تا یکم آذر یعنی بعد ۵۴ روز از نزدیکی که جوابش شد۰/۴۰و منفی یعنی کم شده بود 

و ۲۴آذر که ۷۷ روز از نزدیکی گذشته بود سونو رفتم گفت ساک حاملگی اصلا دیده نمیشه و باردار نیستی چون با ۷۰ روز باید دیگه دیده بشه. گفت یه کیست ساده و متوسط داری 

گفتم حالا تهوع و درد سینه دارم دکتر گفت ممکنه از کیستت باشه

امروزم بعد ۸۰روز بی بی چک گذاشتم منفی شد بعد دو ساعت هاله انداخت که اونم فکرکنم خط تبخیر

با ایم حالتام ممکنه باردار باشم یعنی؟

بچم کوچیکه نمیخوام باردار باشم

راستش عزیزدلم ببخش یکم طولانی شدمن ۶مهر نزدیکی داشتم و روز بعدش پریود شدم وقتی پریود تموم شد حالت ته ...

نه عزیزم باردار نیستی، شما کلی مدرک برای عدم بارداریت داری، پریودی، آزمایش خون، سونوگرافی !! تعجب میکنم از نگرانیت😁 خیالت راحته راحت، باردار نیستی

نه عزیزم باردار نیستی، شما کلی مدرک برای عدم بارداریت داری، پریودی، آزمایش خون، سونوگرافی !! تعجب می ...

خدا خیرت بده قشنگم❤️

خیلی آدم استرسی هستم 

آخه تابحال درد سینه و حالا تهوع نداشتم واسه همین ترسیدم 🥹