2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اشکال نداره گلم ماشالا به جسارتت تو سختیشو پشت سر گذاشتی.نهایتش تا یکماه دیگه از دیدن خودت لذت میبری 

کاش منم جرات شومی داشتم.شما اضافه وزن داشتی؟

زایمان چطور؟

اشکال نداره گلم ماشالا به جسارتت تو سختیشو پشت سر گذاشتی.نهایتش تا یکماه دیگه از دیدن خودت لذت میبری ...

سزارین داشتم ولی سر سزارین بعد ۱۰ روز دیگ اصلا درد نداشتم پیاده روی میرفتم اما این بعضیا میگن تا یکسال درد داری نمیدونم چ غلطی بود کردم به جون عزیزام پشیمونم قد ۱۶۸ وزن ۷۵ تغییر وزن نداشتم سایزم از ۴۴ شده ۴۲ یازده روزم هست خابیدم فکنم وزنم زیاد شده رونام چاقشده متنفرم از بدنم از درد خستگی کلافم هیچکس نمیگه دردش تا چندوقته

سزارین داشتم ولی سر سزارین بعد ۱۰ روز دیگ اصلا درد نداشتم پیاده روی میرفتم اما این بعضیا میگن تا یکس ...

نه گلم بعید میدونم چاق شده باشی اینا همش ورمه که باید به خودت زمان بدی که ورمت بخابه کامل وپوستت جمع شه

یه عمل بینی ساده یکسال طول میکشه تاجمع وجورشه خداخیرت بده تو که عمل به این بزرگی کردی.مطمعن باش الان درد داری پشیمونی ولی یواش یواش عاشق خودت میشی ودردا یادت میره.

من ازنزدیکانمم متاسفانه کسی نبوده که ابدو کرده وگرنه راهنماییت میکردم.ولی شما نهایت دردتو بزار تایک ماه

2823
2791
2779
2792