2777
2789

؟

تازگیا یکی از آشنا ها معرفی کرده و وارد این شغل شدم  

اولا میگفتن فقط مشاوره دادن رو یاد میگیری و درآمد میگیری ازش ولی الان فهمیدم دروغه باید بفروشی تا درصد برداری فقط از فروش به یکم پول میرسی 

میخوام از این شغل بیرون بیام

کسی تجربه کار در این شرکت رو داشته؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو تا از فامیلای ما هم تو این کار بودن که نتونستن بفروشن انصراف دادن

آخه آدم حسابی الان مردم بهترین برندهای جهان مثل کلینیک، ایزدین، اوردینری، تاچا......  ول میکنن بیان نفیس بخرن🤦🏻‍♀️

دو تا از فامیلای ما هم تو این کار بودن که نتونستن بفروشن انصراف دادنآخه آدم حسابی الان مردم بهترین ب ...

آره دقیقا 

این شرکت اول بهم گفت که فقط کارت مشاوره دادنه ولی بعدا فهمیدم نه بابا باید بفروشم تا درصد بردارم خودشم که پول اصلی میره تو جیب کسایی که قبل تر از ما ان

میشه بیشتر توضیح بدی؟من الان دو روزه آشنا شدم ولی پی بردم کاری نبست که با صرفه باشه

همش حرفاشون دروغه تبلیغات الکی محصولات مضخرف مگراینکه فک و فامیل تو رودربایستی ازت خرید کنن 

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
همش حرفاشون دروغه تبلیغات الکی محصولات مضخرف مگراینکه فک و فامیل تو رودربایستی ازت خرید کنن

آره خودشهم باید عضو گیری کنی و اونا بفروشن و به تو از اونا پول برسه به همین دلیله آشنامون این شغل رو معرفی کرد بهم به خاطر سود خودش

آره دقیقا این شرکت اول بهم گفت که فقط کارت مشاوره دادنه ولی بعدا فهمیدم نه بابا باید بفروشم تا درصد ...

بخدا آدم بیکار تو خونه بمونه حتی افسردگی بگیره بهتر از کار کردن واسه نفیسه، 

باید مثل بدبختا به بقیه التماس کنی بیا از من خرید کن که چندرغاز بره تو جیبم

بخدا آدم بیکار تو خونه بمونه حتی افسردگی بگیره بهتر از کار کردن واسه نفیسه، باید مثل بدبختا به بقیه ...

خودش هم کسی که مغازه داشته باشه یا یک آنلاین شاپ داشته باشه باز از این ها میشه فروش داشت ولی کسی مثل من که تو خونست کجا ببرم بفروشم