2821
2789
عنوان

تجدید و کنکور

583 بازدید | 16 پست

من امسال دوازدهمم نهایی یازدهم یه درس رو تجدید شدم و شهریورم امتحان ندادم الان کنکور قبول شم میتونم شهریورامسال نمره تجدید رو امتحان بدم اگ پاس شدم دیگ میتونم برم دانشگاه؟

تورک آذربایجان♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ترمیم بزن و دوازدهم هم خوب بده امضام

این درس رو ک تجدید شدم مگ میتونم ترمیم بزنم وقتی هنوز پاس نکردم؟اخه شهریور باید امتحان بدم واسه پاس شدن ک دیگ از وقت ترمیم گذشته اون موقع

تورک آذربایجان♥️

تو مدرسه ما یه دختر از دانشگاه قبول شده بود اما جغرافیا رد شده بود شهریور امتحان داد بازم قبول نشد ن ...

خب دیگ شهریور باید امتحان بدی پاس شی

تورک آذربایجان♥️

این درس رو ک تجدید شدم مگ میتونم ترمیم بزنم وقتی هنوز پاس نکردم؟اخه شهریور باید امتحان بدم واسه پاس ...

دی امتحان بده

بابا به مامان چیزی نگو 💔آمریکا بده چرا بچت داره پاسشو؟😏😉چو بخت عرب بر عجم چیره گشت/ همه روز ایرانیان تیره گشت💔

تو مدرسه ما یه دختر از دانشگاه قبول شده بود اما جغرافیا رد شده بود شهریور امتحان داد بازم قبول نشد ن ...

اگه از تک ماده هاشون استفاده نکرده باشن شنیدم خود به خود تک ماده حساب میشه ها

چرا همین یدونه رو پارسال شهریور پاس نکردی بعد اینکه نمرم برات مهم نیس؟ ترمیم و اینا نمیخوای؟ فک کنم ...

نشد دیگ

چرا مهمه

مدیر مدرسمون میگ نمیشه

تورک آذربایجان♥️

زنگ بزن آموزش پرورش امضام و لطفا امضا کن

بنظرت اگه خانوادم با مدیر تماس بگیره بگن اگ نمره های دی ماه امسالم (دوازدهم)خیلی خوب بشه درس تجدیدم رو برام بدون امتحان پاس کنه قبول میکنه؟؟؟اخه میگ نمیشه دی ماه امتحان بدی و اینکه میخوام ترمیمم بزنم اگ الان پاس نشم دیگ نمیتونم ترمیم بزنم🥲🥲

باشه عزیزم

تورک آذربایجان♥️