2777
2789

تبادل نظر هایی که شرکت کردی پاک کنی یا تاپیکا خودت اخه تبادل نظرها تاپیک ها یه سری کاربر دیگن شما اصلا نمیتونی پاکش کنی برای پاک کردن تاپیکت به نی نی یار پیام بده پستهات هم که بعد ۳ دقیقه پاک نمیشه

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
تبادل نظر هایی که شرکت کردی پاک کنی یا تاپیکا خودت اخه تبادل نظرها تاپیک ها یه سری کاربر دیگن شما اص ...

تو تاپیک یه نفر عکس گذاشتم.میخام بدونم چه جوری پاکش کنم

لایکم نکن😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو تاپیک یه نفر عکس گذاشتم.میخام بدونم چه جوری پاکش کنم

عزیزم اون پست اگر سه دقیقه گذشته دیگه نمیتونی پاک کنی باید به نی نی یار تو خصوصی بگی یا تاپیک بزنی پاک کنه برات اما در کل یک سه نقطه سمت چپ پایین نیرت هست گزینه حذف پست داره اونو زیر ۳ دقیقه بزنی پستت پاک میشه 

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!