2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا درک نمیکنم خانمی ک تصمیم گرفته بره سرکار خب بره چرا باید به عالم ادم ثابت کنه ما قشر فرهبخته ای ...

کسی هم نرفته سرکار خونه دار چرا باید تاپیک بزنه خانمهای شاغل حمالن

ربطی به هم نداشت. اون کاربر هم بی احترامی به خانمهای شاغل نکرده بود

پس تاپیکتشو کامل نخوندی 😂 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

اینا برای صفحات اوله شما برو تا آخر بخون ایشون از جملاتی مثل جون کندن و لفظ حمال استفاده کردن همیشه اول اینا بی احترامی میکنن وقتی هم جوابشون رو میدن یک عده سینه سپر میکنن که وای مگه چی گفت بهتون برمیخوره 

| با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است | 

اینا برای صفحات اوله شما برو تا آخر بخون ایشون از جملاتی مثل جون کندن و لفظ حمال استفاده کردن همیشه ...

سینه سپر نکردم گفتم ربطی نداره به هم😐

ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤

اصلا درک نمیکنم خانمی ک تصمیم گرفته بره سرکار خب بره چرا باید به عالم ادم ثابت کنه ما قشر فرهبخته ای ...

در این مورد اون خانوم شروع کرد به بی احترامی و عقده گشایی که خانومای شاغل حمالن و بخاطر دو قرون جون میکنن من تا ۱۲ می‌خوابم زندگی میکنم 

بعد بقیه گارد گرفتن براش 

وگرنه هر کدوم یه انتخابه

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
سینه سپر نکردم گفتم ربطی نداره به هم😐

نه اون خط آخر رو با شما نیستم خطاب به همونایی گفتم که توی تاپیک از استارتر دفاع میکنن که مگه چی گفت بهش حمله میکنید فقط قسمت اول کامنتم برای شما بود که برین دوباره تاپیک رو بخونید ببینید ایشون چیا گفتن

| با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است | 

والا سمترین چیزی که می‌تونستم تو نی نی سایت بخونم همون تاپیک بود که بیان به  تنبلی ، بی برنامگی ، بطالت عمر و تا لنگ ظهر خوابیدن و بهم ریختن سیستم بدنی بچه و وابسته بودن افتخار کنن😁 

بعد میگه شاغلا حمالی میکنن خب آدم خوب اگه اینطوری بخوای نگاه کنی تو هم داری حمالی خونه رو می‌کنی بدون درآمد