2777
2789
عنوان

به نظرتون تعبیرخوابم چیه

75 بازدید | 22 پست

خواب دیدم منو مامانم  توی حیاط حرم امام رضاییم 

بعد یه حوضای درازی وسط حیاط بود که اول آب توش  نبود  برای همین داشتیم ازتوی حوض ردمیشدیم اماهمینکه قدم میزاشتیم اون قسمت حوض پراز آب میشد   یه بوی گلاب مانندی میداد آب  خیلی بوی خوشی بود

بعدش ددباره خواب دیدم  داداشم شماره حرم امام رضا روگرفته بود اما جواب ندادن   ولی بعدش انگار خودشون از حرم تماس گرفتن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی خوش به حالت اره واقعاااا هیچکی مثل امام رضا آدم اروم نمیکنه

من و همسرم ودخترم هر چهارشنبه میریم حرم...بار یه هفته و عقده های یه هفته رو اونجا خالی میکنیم وکلی سبک میشیم ومیایم خونه مون...دخترم اونقدر اونجا رو دوست داره و سعی کردیم بهش خوش بگذره که همیشن بین رفتن به شهربازی و حرم ...حرم رو انتخاب میکنه...همه اینا از برکت خود امام رضاست

ببین سری اخر حتی به مدل چادرم هم گیر دادن.لاک و مژه هم به کنار

ببین عزیزم خب مکان مذهبی حرمت داره...باید حرمتش رو نگه داری...من کاری به درست بودن یا نبودن لاک ومژه ندارم...هرچند از لحاظ شرعی اونی که کاشت ناخن انجام میده طهارت نداره... اینا به کنار ...اما من خودم دیدم خیلیا کاشت ناخن داشتن اما از بازرسی رد شدن و اومدن داخل...یا حتی کاشت مژه...ارایش ملایم رو هم خیلی سخت نمیگیرن...ارایش غلیظ رو خب بالطبع باید راه ندن