2777
2789
عنوان

سقط جنین

195 بازدید | 4 پست

پیرو مبحث دیروزمون یکمی در اینترنت جستجو کردم و آمار و ارقام آلمان رو با ایران مقایسه کردم.

تفاوت ها زیاد و فاحشه!

⚡️مثلا آمار سقط جنین در آلمان از سال ۱۹۹۶ به بعد سیر نزولی بسیار فاحشی داشته، اگر چه که متاسفانه در چند سال اخیر بعد از کرونا و جنگ اکراین کمی روند افزایشی به خودش گرفته!

فکر میکنید آمار سالانه سقط در آلمان چقدر باشه؟ میدونید که آلمان از نظر جمعیت تقریبا شبیه ایرانه.

⚡️در سال ۲۰۲۳ حدود ۱۰۶ هزار جنین سقط شدن😔

یادتون باشه سقط جنین در آلمان از لحاظ قانونی آزاده فقط مادر باید قبلش مشاوره بره حتما تا بهش اجازه سقط بدن

فکر میکنید این امار در ایران اسلامی ما چطوره؟

سالانه بین ۳۰۰ هزار تا ۵۰۰ هزار سقط در ایران داریم

یعنی تا ۵ برابر آلمانی های مسیحی یا بی دین ما نسل مسلمان شیعه رو می کشیم.😱😔

دود از سرتون بلند شد؟؟

خونتون به جوش اومد؟

کار به اینجا ختم نمیشه، قضیه اونجایی وحشتناک تر میشه که بدونیم ۵۸ درصد زنانی که جنینشون رو سقط میکنن (در آلمان) زنان مجرد هستن در حالیکه بیشتر جنین هایی که در ایران سقط میشن در چهار چوب ازدواج و اصطلاحا حلال زاده بودن.

وای خدا اون دنیا چجوری میخوایم جواب بدیم؟😔

چند نفرمون ممکنه با یک فضولی نابه جا، یه نیشخند یه متلک کوچولو دل خانمی رو که فرضا در دوران عقد باردار شده لرزونده باشیم و اون تصمیم به سقط گرفته باشه

اون دنیا ما تو گناهش شریک هستیم...

امان از کنجکاوی های بسیار و نابه‌جای ما ایرانی ها!

چند نفرمون ممکنه به بکی گفته باشیم وای تو که بچه ات هنوز شیر میخوره، خودت میخواستی اینقدر زود باردار بشی؟😏

یا گفته باشیم تو با این وضع شوهرت چرا اینقدر بچه میاری؟  از کجا می خوای خرجشون رو بدی؟...

⚡️در یک مطالعه دیدن ۸۱ درصد زنانی که سقط جنین داشتن، بعدش دچار افسردگی شدن طوری که مجبور به مصرف دارو شدن!

یعنی عوارض دنیایی سقط به قدر کافی واضح هست که نیاز نباشه در مورد گناه و عقوبت اخروی این قتل نفس صحبت کنیم.

زنی که همه وجودش، فیزیولوژی بدنش، روحیه و عواطفش همه بر مدار مادری و سرشار از محبت افریده شده، چه به روزش میاد وقتی فرزند خودش رو به قتل میرسونه!!

سقط عمدی حرامه، گناه کبیره است، قتل به حساب میاد

این دنیا با همه سختی هاش تهش ۸۰ یا ۹۰ ساله و میگذره ولی اون دنیا ما میمونیم و یه ابدیت و نتیجه اعمالمون...

وَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا يَرَهُ

عملمون قد یه ذره ناچیز هم که باشه اون دنیا حسابش میکنن، خیلی مراقب باشیم.

در یک مطالعه دیگه در اروپا دیدن، ۶۰ درصد مادرانی که مرتکب قتل (سقط عمدی) شدن، بعد از این کارشون پشیمان شدن و تصمیمشون عوض شده بوده که خب...

#سقط_جنین

#من_قاتل_نیستم

کانال دکتر موتا

مشاهدات و تجربه های یک مادرِ دندانپزشک ساکن آلمان

انتشار این پست بدون لینک حلاله

وای نگو که من

ی خانومه تاپیک زده بود برای سقط 

گفته بود طلاق گرفته شوهرش معتاد بوده نمیدونم دیابت داشته و چندتا بیماری دیگه و خانوادشم نمیدونستن که اون بارداره 

وبراش خیلی بد میشده اگه میفهمیدن 

بعد میگفت بیمارستاناهم قبولش نمیکنن و مجوز بهش نمیدن 

منم یهو از رپی دلسوزیم جوم گرفت ی غلطی کردم شماره ی خانومه طب سنتیو بهش دادم تا بره برای سقط بهش دارو بدن 

الان به خودم امدم زنگ زدم برا حکم شرعیش پرسیدم گفتن اگه مشکلی نداشته بوده و الکی گفته باشه و شما چون راهکار دادی شما هم شریکی در قتل اون حالا ازاوجدان نمیزاره بخوابم خودمم باردارم دارم میمیرم از استرس 😭😭😭

خدا کنه قبولش نکنن منه احمقو بگو شمارشو هم دادم

روزای خوب توی راه😎✌🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به عنوان کسی که سقط عمدی داشته میگم. هیچ زنی الکی سقط نمیکنه . هیچ زنی بدش نمیاد دوران بارداری رو خوش خوشان بگذرونه . پس اگر تصمیم به سقط میگیره یک انگیزه قوی پشتشه. شما آلمان و وضع جامعه اش و امید به زندگیشون رو با ما مقایسه میکنید؟ قطعا کسی که بچه نمیخواد باید جلوگیری کنه ولی اگر به هر دلیلی باردار شد و به علت‌های قوی مجبور شد قیدش رو بزنه آنقدر هجمه بهش وارد نکنید . 

خداکنه انجام نداده باشه

😭😭😭دارم میمیرم از ازاوجدان 

بهش تو تاپیکش رفتم گفتم 

من از احکامش واقعا نمیدونستم وگرنه هرگز همچین کاری نمیکردم 

من فک میکردم این احکام برای کسایی هست که تو زندگی هستن و هرچیم بشه نباید‌انجام بشه 

بخدا من قصد بدی نداشتم نمیدونم چه غلطی کنم الان 

کم بدبختی ندارم بخدا خودم

روزای خوب توی راه😎✌🏻