حامیم ۲۷ سالشه متولد ۱۳۷۶٫۱۱٫۲۶هس اسم اصلیش حامی صالحی هس میم اخرشو بخاطر خدا ک حامیش شده گذاشته اسم مامانش مامان لیلا هس اسم باباش بابا حمید و اسم خواهرش اجی جانا هس حامیم از سال۱۳۹۹٫۱۱٫۲۶ ب طور جدی فعالیت رسمیش رو شروع کرده ت اون روز ک میش روز تولدش اولین آهنگش ک مثلا هس رو داد بیرون. حامیم با آهنگ سیاسفید بین مردم شناخته شد با آهنگ رز سفید معروف شد ب خدای خودش اعتقاد زیادی دارع اینو از استوریاش رفتاراش و همچیش میش فهمید. ب خانوادش احترام زیادی میذارع بخاطر همین آهنگ از قصد و برا مامانش خونده آهنگ قلب منی رو برا باباش و آهنگ سیاسفیدو برا خواهرش خونده. حامیم عاشق رنگ سیاسفید هس از تایم های رند خوشش میاد مخصوصا 00:00 بد حامیم علاقهی زیادی ب ماه دارع اینو از اهنگاش و استوریاش میش فهمید حامیم آهنگ یکیو دارم رو برا خدای خودش خونده بد حیوونا رو دوست داره ولی ن همشون. اصالتن رشتی هس ولی ساکن تهرانه حامیم خیلی خیلی خوشگله گوگولیه من سه ساله ک فنشم و اینا رو تایپ کردم ک شمام بیشتر باهاش آشنا شید ما فنای حامیم برای ابراز احساسات ب یکی بش میگیم قلب منی بد همه اخلاق هایی ک حامیم دارع رو ما فناش هم داریم ی چیزی یادم رفته بود بگم ک حامیم عاشق ✨🤍 این ایموجیا هس🫶✨
دهنم صاف شدع از سرشب دارم بچمو تکون میدم در حالی که دوتا دستمال کردم تو دماغم ابریزشم بند نمیاد دستش ...
🤣🤣🤣منم دستمال بکنم
هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
هرکی از ننش قهر کرده شده خوانندهالان دیگه خواننده ها از شنونده ها بیشتر شدن
والا من حالا کاری ب حامیم ندارم اما در کل خواننده چرت انقد زیاد شده آدم حالش بهم میخوره من این چندساله هم آهنگ های قدیمی رو گوش میدم جدید همش بی محتوا اصلا چرت
اره بخدا منم دقیقا همینجوری هستم پلی لیستم همه آهنگ های قدیمی .جدیدا نه تکس آهنگ نه موزیکاشون حتی ار ...
والا بخدا 😂😂 من از خواننده های الان فقط بهنام با نی گوش میدم و ی خواننده کورد هست ک فارسی میخونه اسمش علی احمدیانی هست رو خوشم میاد بقیشون ک همش چرتو پرت میگن ی خواننده ای الان اومده ی آهنگی خونده همش توش میگه گو،،ه خوردم 😐😐😐😐